Siden af grå BMW 3-serie Sedan

BMW 3-serie Sedan

Ren køreglæde. Perfektioneret.

Med den nye faceliftede BMW 3-serie sætter München sig for at skrive endnu et kapitel i seriens imponerende succeshistorie. BMW 3-seriens fantastiske køredynamik og sportslighed kommer nu i en endnu skarpere form, tilsat en imponerende samling af intelligente digitale assistentsystemer.

Bare lidt lækrere end konkurrenterne

Den populære BMW 3-serie har fået en gennemgribende designopdatering både i front og bag, så modellen, om muligt, fremstår endnu mere sporty og dynamisk end tidligere. Designopdateringen og BMW 3-seriens imponerende sportslige køredynamik er et perfekt match. BMW 3-seriens atletiske strømlinede design, og de imponerende køreegenskaber har fra dag ét været et kardinalpunkt for ren køreglæde. Den første udgave af BMW 3-seriens sedan kom på markedet for over 45 år siden, og er stadig en af BMW’s største publikumsfavoritter – og det er bestemt ikke ufortjent.

Med sine strømlinede overflader og energiske linjer, kombineret med de sorte højglans luftindtag personificerer sedanen dynamisk sportslighed. Modellens sporty karakter kommer især til udtryk ved den standardudstyrede 8-trins Steptronic-gearkasse, og ved de lækre nye ’paddle shifts’ bag rattet.

Skarpere end nogen sinde før

Skarpere end nogen sinde før

Den nye BMW 3-serie sedan har blandt andet fået nyt forlygte- og nyredesign. Forlygterne kommer som standard med fuld LED, og de slanke lygter og kørelyset, der er arrangeret i en omvendt L-form, giver sedanen et både skarpt og progressivt look.  Du kan vælge adaptive LED-forlygter som ekstraudstyr, og den løsning byder på flere smarte funktioner, herunder blandt andet kurvelys, ikke-blændende matrixfjernlys og variabel lysfordeling. BMW 3-seriens vandrette linjer, elegante lys-enheder og brede baghjulskasser er med til at give modellen et super moderne og progressivt look.

BMW Curved Display

BMW Curved Display

Det strømlinede skærmsystem var oprindeligt udviklet til BMW iX, men nu får den nye BMW 3-serie samme markante opdatering indvendigt. Tanken bag det innovative cockpitdesign er at reducere antallet af knapper og fysiske enheder til fordel for touch- og stemmestyring faciliteret af BMW Curved Display – fx kan modellens klimasystem (3 zoner, som standard) betjenes via stemmekommando eller ved berøring på kontroldisplayet. Modellen kommer i øvrigt som standard med Park Distance Control (PDC) inkl. sensorer for og bag, og med BMW Live Cockpit Plus + BMW Maps navigationssystem.BMW 3-serie Sedan

Nye digitale assistenter

Man har lagt vægt på forøget sikkerhed og større komfort i den opdaterede BMW 3-serie. Modellen er nu, som standard, udstyret med de automatiske køre- og parkeringssystemer. De digitale føreassistenter dækker bl.a. Front Collision Warning med bremseindgreb, hvor bilen registrerer både ​​cyklister, køretøjer og fodgængere, BMW Cruise Control med bremsefunktion, Speed ​​Limit Display med overhalingsforbud, Manuel Speed ​​Limit Assist og Lane Departure Warning med vognbanerejustering. Som ekstraudstyr kan du også vælge vognbaneskifteadvarsel, BMW Head-Up Display og Driving Assistant Professional*, som både omfatter styre- og vognbanekontrolassistance og det aktive fartpilotsystem med Stop&Go-funktion, automatisk fartbegrænsningsassistent, ruteovervågningsfunktionen og trafiklysregistrering.

Den nye BMW 3-serie sedan kan allerede bestilles fra juli 2022, og ses i vores showrooms fra september 2022.

 

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

3-serie Sedan plug-in hybrid