Grå BMW 3-serie Sedan

BMW 3-serie Sedan

Fås som benzin eller plug-in hybrid

BMW 3-serie Sedan. 184-374 hk. Forbrug 12,8-20,4 km/l. CO2-udledning 128-177 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

BMW 330e Sedan, Plug-in-hybrid. 292 hk. Elektrisk rækkevidde 56-61 km. Forbrug 58,8-71,4 km/l. CO2-udledning 31-38 g/km. Opladningstid ved 3,7 kW: 2,6 timer. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Ren køreglæde. Perfektioneret.

Med den nye faceliftede BMW 3-serie, skriver BMW endnu et kapitel i seriens imponerende succeshistorie. BMW 3-seriens fantastiske køredynamik og sportslighed kommer nu i en endnu skarpere form, tilsat en imponerende samling af intelligente digitale assistentsystemer.

Højdepunkter

Design

Design

Med sine strømlinede overflader og energiske linjer, kombineret med de sorte højglans-luftindtag, personificerer sedanen dynamisk sportslighed.

Komfort

Komfort

Det strømlinede skærmsystem reducerer antallet af knapper og fysiske enheder til fordel for touch- og stemmestyring. Det øger brugervenligheden og tager komforten til nye højder.

Plug-in Hybrid eller benzin/diesel

Plug-in Hybrid eller benzin/diesel

Vælg mellem velkendt dynamik fra benzin/diesel-motoren - eller vælg en plug-in hybrid. Den nye BMW 3-Serie Sedan har en rækkevidde på op til 60 km på ren el, takket være den nyeste BMW eDrive-teknologi.

Design

Den udvendige design

Den populære BMW 3-serie har fået en gennemgribende designopdatering både i front og bag, så modellen har optimeret det i forvejen aldeles sporty og dynamiske design.
Fronten

Fronten

Med nyt forlygte- og nyredesign kommer den nye BMW 3-serie Sedan med fuld LED som standard. De L-formede og slanke lygter giver et skarpt udtryk, der både gør din tilstedeværelse på vejen bemærkelsesværdig og samtidig giver dig et optimalt udsyn.

Siden

Siden

Med sine vandrette linjer og brede baghjulskasser er BMW 3-serien både elegant og robust. Med lang hjulafstand og flydende taglinjeforløb fremhæves den slanke elegance.

Bagenden

Bagenden

Den markante kofanger får BMW 3-serie til at fremstå robust og atletisk, og de brede rørhaler på udstødningsrørene er indkapslet i krom og øger det atletiske udtryk.

Det indvendige design

Det rene og moderne look går igen i kabinen, hvor det simple udtryk giver brugervenlighed, selvom mulighederne er avancerede.
Sæder

Sæder

Udtrykket på sæderne er sportsligt og elegant. Polstringen i Sensatec er både nem at vedligeholde og giver en yderst komfortabel fornemmelse selv på de lange køreture.

Instrumentbræt

Instrumentbræt

Med masser af touchskærm funktioner udgør cockpittet omdrejningspunktet i BMW 3-Serie. Det slanke og rammeløse display ser nærmest ud til at svæve over instrumentbrættet.

Digitale assistenter

Digitale assistenter

Både komforten og sikkerheden i BMW 3-Serie nyder godt af de mange nye digitale assistenter. Du kan vælge mellem mange varianter, der alle øger din komfort og din sikkerhed på vejen.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

Bak assistent, stemmekontrol og BMW Head-Up Display er bare nogle af de detaljer, der gør din oplevelse af BMW 3-Serie til noget helt særligt. Nyd køreturen og lad teknologien hjælpe dig sikkert på vej.
Driving Assistant Professionel

Driving Assistant Professionel

Forbruget kan påvirkes af kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalgt udstyr.

BMW Live Cockpit Professionel

BMW Live Cockpit Professionel

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et qu

BMW Digital Key Plus

BMW Digital Key Plus

Med BMW Digital Key er det din smartphone, der fungerer som nøgle til din bil. Du kan give op til fem yderligere personer tilladelse til at bruge bilen.

Drivlinjer

BMW 320I Sedan M Sport i hvid

Motortype: Benzin

Hestekræfter: 184

0-100 km/t: 7,1 sek

CO2 Emission: 146 g/km

 

BMW 330E Sedan Aut. M Sport i grå

Motortype: Plugin-hybrid

Hestekræfter: 292

0-100 km/t: 5,8,1 sek

CO2 Emission: 31 g/km