BMW 3 Seriesedan HERO 3100X1330

BMW 3-serie Sedan

Fra 464.660 kr.

Følg med tiden

BMW 3-serie Sedan er et symbol på, hvordan man fornyer sig selv og dermed følger tidens forandringer. Med et nyt design, stemmestyret personlig assistent og endnu mere agile motorer er den starten på en ny epoke af køreglæde. Som bonus får du den med en lang liste af standardudstyr. BMW 3-serie Sedan fås nu også som plug-in-hybrid. 

Interiør og eksteriør

Digital Key og DMW laserlys

Digital Key og DMW laserlys

Du kan nu låse og starte din bil op med din Android-smartphone ved hjælp af BMW Connected App. Du kan dele den digitale nøgle med din familie og venner. 

De smarte DMW laserlys i forlygterne kan lyse op til 530 meter, altså næsten dobbelt så langt som almindelige forlygter kan. Dette giver bedre udsyn, når du kører i mørke. 

Akustikglas

Akustikglas

Bilens forreste sideruder passer til forruden og er med til at reducere udefrakommende støj fra vinden, dækkene, motorer og lignende. På den måde kan du nyde din musik endnu mere eller bedre høre din samtale.

Derudover har bilen et glastag, som skaber et dejligt og lyst miljø i kabinen. 

Automatisk åbning af bagagerum

Automatisk åbning af bagagerum

Med automatiseret bagagerumsåbning kan du nu nemt åbne bagagerummet uden brug af hænder. Du skal blot føre en fod forbi sensoren under bilen. Når bagagerummet skal lukkes, kan du enten trykke på en knap på indersiden af bagagerumsdøren eller på din bilnøgle. Den kan også åbnes manuelt med grebet på bagklappen.

Lækker stemning med lys og god musik

Lækker stemning med lys og god musik

Bilen har et lækkert lys med konturbelysning i front og bag, der er med til at skabe en hyggelig stemning i kabinen. Der er seks lysfunktioner. Til at forbedre stemningen, er der også et skønt Harman Kardon Surround Sound System med digital forstærker på 464 Watt, ni kanaler og 16 højtalere, så lyden fylder hele kabinen. 

Se 3-serie Sedan Plug-in-Hybrid

BMW 3Serie SEDAN Gallery 2440X1373 E

Køreassistenter, der gør køreturen sikker og behagelig

Bilen har mange forskellige køreassistentsystemer, der er med til at give høj sikkerhed og øge komforten på din køretur. Der er BMW Live Cockpit Professional, som er et højoplyst navigationssystem, der guider dig sikkert frem til din destination. Der er BMW Gesture Control, der giver dig mulighed for at styre forskellige funktioner, kun ved brug af bestemte håndbevægelser. BMW 3-serie Sedan har BMW Operating System 7.0., der gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner med håndbevægelser, med stemmen, med bilens touchscreen eller med iDrive. Der er Driving Assistant, der giver komfort og sikkerhed med påkørselsalarm, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent. Bilen har mange flere features, der gør køreturen mere behagelig og sikker for både føreren og passagererne.

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

3-serie Sedan plug-in hybrid