BMW M4 Coupe

BMW M4 Coupé

BMW M4 Competition Coupe. 510 hk. Forbrug 10,0 km/l. CO2-udledning 229 g/km.

Frygtløs forfører

Så er der budt op til kinddans. Anden generation af BMW’s luksus-sportscoupé M4 har endelig set lyset. Og alt er som aldrig før! Modellen er endnu mere kraftfuld og digitalt udstyret, end det tidligere er set, og designmæssigt tager BMW også et gedigent step op. Resultatet? Præcis, som det skal være: En enestående dynamisk køreoplevelse, fuld gas på sportslighed og et vildt moment.

Design, interiør og udstyr

BMW M4 Coupé er gentænkt fra A-Å, og det ydre lever til fulde op til, hvad man har begavet modellen med af køreegenskaber. Linjerne er skarpt skåret, og den nye BMW M4 fremstår atletisk, karismatisk og fuld af rå power. BMW M4 er til dig, som ikke vil gå på kompromis, og som er selvsikker nok til at tone rent flag. Den eftertragtede supermodel er et flabet bekendtskab for dine medbilister, men det kan sagtens blive starten på en livslang kærlighedsaffære for dig, hvis du er så heldig at sidde bag rattet. Kabinen matcher det kraftfulde design, uden at ingeniørerne af den grund er gået på kompromis med bilens funktionalitet – eller digitale assistenter. På trods af den indbyggede komfort og sikkerhed, er du aldrig i tvivl om, at du kører i en fuldblods-sportsvogn.

Siden af BMW M4 Coupe
Kvindelig BMW-ejer foran sin BMW M4 Coupe

Rendyrket sportslighed

Man har gjort sig umage i München med at få den nye BMW M4 til at være noget helt særligt, og den skarpe og direkte ’handling’ er et kapitel for sig selv. Modellen leverer fra 0-100 km/t på bare 4,2 sekunder, 480 hk, et vildt moment på 550 nm, en 6-cylindret benzinmotor, manuelt gear og baghjulstræk. En mere autentisk og tro BMW M oplevelse skal man lede længe efter. Takket være den manuelle og optimalt graduerede 6-trinnede M gearkasse, i samspil med BMW’s elskede baghjulstræk og perfekt afstemte undervogn, vil du opleve uforfalsket køreglæde, når tager plads bag rattet. Du skal gøre dig fortjent til den ultimative BMW M4 køreoplevelse, men det bliver til gengæld aldrig kedeligt – hverken for dig som chauffør, eller for dine passagerer.

Fronten af BMW M3 Sedan og BMW M4 Coupe

Competition – uden reel konkurrence

Vil du have det hele, kommer BMW M4 også som ’Competition’-variant med endnu flere hestekræfter og muligheden for firehjulstræk (lander i Danmark til sommer). Her får du fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder, 510 hk, en top-tunet 8-trins automatgearkasse og et moment på 650 nm. Sidst, men ikke mindst, bør du tjekke den skarpe BMW M3 modelserie ud, hvis du er mere til sedan end til coupé.

Se den nye BMW M3

Se et udvalg af vores brugte M4