BMW 4 Serie M4 Competition Topbanner

BMW M4 Coupé

BMW M4 xDrive Competition. 530 hk. Forbrug 9,9 km/l. CO₂-udledning 227 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr. 

 

 

Dynamik og æstetik i særklasse

M4 Coupé kombinerer BMW's verdensklasse indenfor både sportslig dynamik og dragende, elegant æstetik. De knivskarpe præstationer fra motorsport og banekørsel er brugt som udgangspunkt for dens dynamiske optræden på vejene i hverdagen.

Højdepunkter

Konsekvent, komfortabel og kompromisløs

Konsekvent, komfortabel og kompromisløs

BMW M4 Coupé har en attitude, der stjæler opmærksomheden, og som er en racerbane værdig. Samtidig har den en komfort og en konsekvent kørestil, der gør den til et kompromisløst vidunder på almindelige veje i hverdagen.

Digitale tjenester

Digitale tjenester

I M4 Coupé får du al den digitale assistance, du kan drømme om. Men de teknologiske løsninger er designet, så du stadig har køreoplevelsen i dine egne hænder. De digitale tjenester tager aldrig over - de assisterer dig blot til en endnu federe køreoplevelse.

M-klasse med suveræn dynamik

M-klasse med suveræn dynamik

Der er power under kølerhjelmen i BMW M4 Coupé, der med sin 6-cylindrede M TwinPower Turbo-motor og 8-trins Steptronic Sport gearkasse er klar til at slippe kræfterne løs med firehjulstræk og performance i topklasse.

Design

Selvsikker attitude

Der er vist ingen tvivl om, at denne BMW ved, hvad den vil. Er du i tvivl, så se nedenfor. 

Fronten

Fronten

Den lette konstruktion er tydelig at se på frontens fiberstruktur i eksklusiv carbon. De farvede M-lygter er inspireret af GT-motorsport og er med til at gøre bilen til en umiskendelig og eksklusiv oplevelse.

Siden

Siden

Den lette konstruktion sætter sit sporty præg på siden af bilen, og understøttet af de stjerne-egede letmetalhjul, smelter tyngde og lethed sammen til en unik og udtryksfuld helhed. 

 

Bagenden

Bagenden

Bilens eksklusive fremtoning rundes elegant af med de imponerende baglygter med laserteknologi og aerodynamiske elementer. Det gør M4 Coupé til en bemærkelsesværdig oplevelse fra forrest til bagerst.

 

Indvendigt design

Alt er indenfor rækkevidde, og alt er i synsfeltet i en M4 Coupé. Det store display er nemt at styre med enten stemmekontrol eller touchskærm, og ligesom på eksteriøret er letheden med til at give et sportsligt og powerfuldt udtryk.

 

Sporty kabine

Sporty kabine

Udtrykket i kabinen ændrer sig alt efter hvilken køreindstilling, du vælger, og designet omkring rattet og midterkonsollen er skabt til at have solidt greb om sin kørsel. Læderrattet giver en følelse af power og sport, og med pyntelister og M-udsmykning er cockpittet i en klasse for sig.

 

BMW Curved Display

BMW Curved Display

Det store BMW Curved Display giver dig adgang til det nye Operating System 8,5, der kan stemmestyres via BMW Intelligent Personal Assistant. Det er også her, du har adgang til din personlige assistent, der hjælper sig godt og sikkert på vej.

 

Komfortable sportssæder

Komfortable sportssæder

M Carbon-sæderne i skålform giver ideel støtte, og merino-læderet får bilen til at virke endnu mere sportslig. Den eksklusive kabine kombinerer sportsfornemmelser med elegance og lækkerier.

 

Egenskaber

Dynamisk og sikker

530 hk, fra 0-100 km/t på bare 3,5 sekunder og en kraftfuld motor. BMW M4 Coupé er fyldt med fart og energi. 

Fart og energi

Fart og energi

Når M4 Coupé emmer af sport og dynamik i både eksteriør og interiør, så er det ikke bare for sjov. Der er nemlig også masser af fart i motoren, der bringer dig fra 0-100 km/t på bare 3,5 sekunder, og som tilbyder hele 530 hk.

 

Smarte køreassistenter

Smarte køreassistenter

Ikke nok med, at M4 Coupé har en stribe køreindstillinger at vælge imellem, så kan du også gøre brug af de mange køreassistenter. Bl.a. kan du aktivere vognbaneassistenten, lige som du har en række kameraer, der kan være til hjælp, bl.a. når du skal parkere.

 

Powerfuld motor

Powerfuld motor

Den 6-cylindrede high-performance M Twin Power Turbo-motor giver ekstra skub i motorkraften, og den giver dig den karakteristiske fornemmelse af sportskørsel med den helt rigtige lyd og den rigtige følelse.

 

Smidighed og stabilitet

Smidighed og stabilitet

Med adaptiv M-undervogn er både køredynamik og komfort i særklasse. Undervognen tilpasser sig vejbanens tilstand og din måde at køre på, så du får den optimale køreoplevelse.

 

M4 Competition

M4 Competition M xDrive Coupé

  • Drivlinje: Benzin
  • Effekt ved 1/min: 390 kW (530 hk)
  • Acceleration 0 til 100 km/t: 3,5 sek.
  • Vmax: 250 km/t
Bag Bmw M4 Coupe Cs 2024 2

M4 CS Coupé

  • Drivlinje: Benzin
  • Effekt ved 1/min: 405 kW (551 hk)
  • Acceleration 0 til 100 km/t: 3,4 sek.
  • Vmax: 302 km/t

BMW M4 CS

Suveræn på racerbanen og i hverdagen

BMW M4 CS er skabt til racerbanen. For med den 6-cylindrede High-Performance M TwinPower turbo-benzinmotor med 551 hk leverer den maksimal power og den helt rigtige M motorlyd. Indvendigt er den fyldt med sportslige fornemmelser, og vi garanterer, at du ikke kan undgå et adrenalinkick, når du sætter dig til rette i M Carbon sæderne og tager fat om M rattet.  

Se de andre biler i 4-serien

BMW 4-Serie Grand Coupé

BMW 4-Serie Grand Coupé

BMW 4-serie Coupé

BMW 4-serie Coupé

BMW i4

BMW i4

BMW M4 Cabriolet

BMW M4 Cabriolet

Genvej til

Historien om 4-serien

Historien om 4-serien

Fra den første generation af BMW 4-serie til den nyeste generation er der naturligvis sket meget med både design, motor og ikke mindst digitale detaljer i kabinen. Få det fulde overblik her.

Læs mere
Leasing

Leasing

Hos Bayern AutoGroup tilbyder vi erhvervsleasing og privatleasing af nye og brugte biler både i længere og kortere perioder – alt efter, hvad der passer dig.

Læs mere
Brugte 4-serie

Brugte 4-serie

Se vores udvalg af brugte BMW 4-serie lige her.

Se mere