BMW M4 Coupé

BMW M4 Coupé

Forventes lanceret 2021

Unik sportslighed og dynamik

BMW M4 Coupé har som M-model så mange fantastiske højdepunkter, som er relevante for dig, der kan lide et adrenalinkick og elsker motorsport. Den kraftfulde 3.0 liters motor, ydeevnen og accelerationen er kun nogle af de utrolige highlights, der giver exceptionelt høj køreglæde. Designet er et helt kapitel for sig selv.

Highlights
M4 Coupé spiller med musklerne

M4 Coupé spiller med musklerne

Med en 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor og 431 hk, får du en kraftfuld maskine med en utrolig ydeevne, der går fra 0-100 på 4,1 sekund. Med M Competition-pakken kan den boostes til hele 450 hk. Du får en sportsvogn med baghjulstræk, turboladet 3.0 liters motor og dobbelt udstødning. Dens atletiske natur fuldendes af god vægtfordeling og optimale luftindtag for bedre performance.

Sportslighed over hele linjen

Sportslighed over hele linjen

BMW M4 Coupé-modellen er blevet testet flere hundrede gange på racerbanen, for at sikre sig at motorsportsteknologierne er præcis, som de skal være. Kraft og acceleration er en fusion, der sammen skaber en vanvittig dynamik og garanterer et adrenalinkick. Hvis du vælger at købe M Competition-pakken får du yderligere power og ydeevne end bilen oprindeligt har. Dertil får du M sportssæder og 20’’ letmetalfælge.

Cockpit med et sporty design

Cockpit med et sporty design

Man skulle næsten tro, at BMW M4 Coupé hørte til på racerbanen. Især hvis man tager et kig ind i cockpittet. Her ser man et M læderrat i nappalæderbetræk, M Drive-knapper og instrumenter i M design, der skaber et overblik over de relevante kørselsinformationer, som føreren modtager undervejs på turen.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte M4