M8 Cabriolet

M8 Cabriolet

Rød BMW M8 Cabriolet parkeret på bjergvej

BMW M8 Cabriolet

BMW M8 Competition Cabriolet: 625 hk. Forbrug 8,8-8,6 km/l. CO2-udledning 261-265 g/km.

 

Luksuriøs cabriolet med sporty karakter

De mange kræfter under motorhjelmen på BMW M8 Cabriolet er i sig selv imponerende. Følelsen af at køre i solskinnet med vinden i håret er bare fuldstændig usammenlignelig. Bilens dynamik og ydeevne kan mærkes i hele kroppen, når man starter den kraftfulde M-motor. Det er ekstrem køreglæde i en kompromisløs oplevelse.

Utrolige kræfter

625 hk under motorhjelmen

625 hk under motorhjelmen

Den utroligt kraftfulde 4,4-liters M TwinPower Turbo-benzinmotor med 625 hk og et omdrejningsmoment på 750 Nm sørger for en helt fantastisk køreoplevelse. Accelerationen alene skal nok sørge for masser af adrenalin. Du kommer 0-100 km/t på 3,2 sekunder og fra 0-200 km/t på sølle 10,6 sekunder! Motoren ses også i motorsporten, hvorfor bilen egner sig til racerbanen såvel som landevejen.

Vær åben for en anderledes køreoplevelse

Vær åben for en anderledes køreoplevelse

Den kraftfulde motor, 8 trins Steptronic gearkassen og undervognskomponenterne spiller helt perfekt sammen, og garanterer dig fantastisk køreglæde hver gang, du sætter dig ind i din BMW M8 Cabriolet. Motorsporten ligger i bilens gener, så du altid kan tage den med ud på racerbanen, hvis du får lyst.

Detaljeret og luksuriøs

De store flader med præcise linjer vidner om BMW M8 Cabriolet-modellens luksuriøse og atletiske fremtoning.

Interiøret er ligeledes luksuriøst og fremhæver den karakter af sportsvogn, der præger bilens udseende og køreevne. Der er lagt vægt på, at alle elementer er af god kvalitet med et eksklusivt look.

Læs mere