Rød BMW Z4 parkeret på vej

BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster. 197-340 hk. Forbrug 12,3-19,9 km/l. CO2-udledning 161-183 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Ud under åben himmel

Den spritnye BMW Z4 Roadster er landet i forretningerne. Stofkalechen kan åbnes, og det skaber et utrolig sportsligt udtryk. Når kalechen er nede på solskinsdage, får du grænseløs køreglæde i en åben sportsvogn og en upåklagelig oplevelse. M-pakken giver en ekstra sporty køreoplevelse, der vækker adrenalinen.

BMW Z4 Roadster i hovedrollen

Vækker begejstring

Vækker begejstring

Med det opsigtsvækkende design og de markante linjer, vil bilen helt sikkert stjæle opmærksomheden på vejene, på parkeringspladsen og alle andre steder.

Kvalitet er styrke

Kvalitet er styrke

Designet er en fryd for øjnene. Du får lækker kvalitet i kabinen med et enkelt design, sportssæder og kvalitetselementer. Udvendigt har bilen skarpe linjer og et markant, stærkt design.

Ny lysteknologi

Ny lysteknologi

BMW Z4 Roadster er udstyret med den nye, ekstremt præcise LED-lysteknologi. Udover den øgede sikkerhed, du får med LED-lygterne, følger den nye teknologi det stilrene design, som BMW Z4 Roadster har.

To mesterværker og ægte køreglæde

To mesterværker og ægte køreglæde

Ligheden er ikke til at benægte. BMW Z4 er tronarving for den ikoniske BMW 507, som stadig er en af verdens mest legendariske og efterspurgte sportsvogne. Det, de har til fælles, er ægte køreglæde.

Innovative og intelligente assistentsystemer

Med de smarte assistentsystemer kommer du let omkring. Bilen har Driving Assistant, som er en sikkerhedspakke, der indeholder påkørsels- og personadvarselsfunktioner med City-bremsefunktion, Speed Limit Assist og meget mere. Derudover er der Parking Assistant, så det er lettere at parkere, aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion, BMW Head-Up Display, Intelligent Personal Assistant og BMW Connected. Bilen har mange flere smarte og praktiske detaljer, som kan gøre køreturen endnu mere komfortabel for dig.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte Z4 Roadster