BMW 1-serie

Svaret på dine drømme

BMW 1-serie. 136-306 hk. Forbrug 13,5-20 km/l. CO2-udledning 130-168 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Oplev BMW 1-seriens design, køredynamik og tekniske højdepunkter

Det er svært ikke at kaste sin kærlighed på den nye BMW 1-serie. Med sit sporty design skiller den sig straks ud fra mængden. Kabinen, der byder på god plads, er både moderne og eksklusiv. Du får også køreglæde gennem effektive motorer, og som noget nyt, er den nye BMW 1-serie forhjulstrukket. Du kan glæde dig til undervognsteknologier, der som altid ved BMW, garanterer dig køreoplevelser af den bedste slags. Du får manøvredygtighed og køreassistentsystemer såsom adaptiv fartpilot og parkeringssensor, der sikrer dig en sikker og komfortabel køretur.

Højdepunkter der overgår alle forventninger

Design

Design

Den nye BMW 1-serie er designet til at være maksimalt sporty. De store luftindtag i front, den flydende silhuet og forhjulstrækket er nogle af de elementer, der gør den nye 1-serie til en rigtig ‘hothatch’. De ikoniske designkarakteristika som kølergrillens BMW-nyrer og Hofmeister-knæk bagerst har også fået en sporty opdatering.

Interiør

Interiør

Kabinen i den nye BMW 1-serie er udstyret til at give dig optimal køreglæde. Du får høj kvalitet, ergonomisk optimeret udstyr og de nyeste teknologier. Mulighederne er mange: automatgear, Apple CarPlay®, Bluetooth, klimaanlæg, sportssæder, lædersæder, læderrat, isofix, bagagerumsdækken og meget mere. Kabinen har en dejlig rummelighed i Premium klassen.

Digital nøgle

Digital nøgle

Med digital Key funktionen, som kan benyttes via udvalgte Samsung smartphones, kan du både åbne, låse og starte din BMW med mobilen. Du behøver slet ikke nøglen. Du kan let og sikkert dele den digitale nøglefunktion med op til fem personer via BMW Connected app'en.

Innovativ parkerings/bakkeassistent

Innovativ parkerings/bakkeassistent

I den nye BMW 1-serie kan du glæde dig over den smarte bakkeassistentfunktion. Er du kørt ind i en snæver gade eller parkeringskælder, hvor det kan være svært at bakke ud igen, så gør BMWs bakkeassistent det for dig. Den husker automatisk de sidste 50 meter, du har kørt, og kan således selv bakke helt samme vej ud, som den kørte ind. Du skal slet ikke røre rattet. Du sætter den blot i bakgear, trykker på bakkeassistent-knappen og slipper bremsen. Så gør din BMW resten. Hold dog altid et vågent øje, hvis dine omgivelser skulle have ændret sig, siden du kørte ind.

BMW 1-serie i hvid, grå og rød

BMW 1-serie Modeller

Som altid kan du vælge mellem forskellige modeller, så du får den, der passer perfekt til dig. Du kan f.eks. vælge en BMW 1-serie i M-Sport udgaven. Her får du et endnu mere sporty udtryk på din BMW, både udvendigt og indvendigt. Du er nærmest garanteret et smil på læben over bl.a. M-sportundervognen og M-sport aerodynamikpakken, der optimerer bilens køredynamik markant. 

Læs mere om de forskellige modeller her, og finde den BMW 1-serie, der passer perfekt til dig og dine behov.

Læs mere