BMW 1-serien

Ny eller brugt BMW 1-serie til dit behov

Med BMW 1-serien får du masser af køreglæde i kompaktklassen. Den er spækket med lækre detaljer og fås med en lang liste af ekstraudstyr. Bliv klogere på seriens modeller – og kontakt os for at booke en prøvetur i en ny eller brugt BMW 1!

BMW 1-seriens udvikling gennem årene

Overvejer du at erhverve dig en ny eller brugt BMW 1-serie, så kan du her få et grundigere indblik i de forskellige modeller gennem årene, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Fra den 1. generation af BMW 1-serien til den nyeste 3. generation er der naturligvis sket meget med både design, motor og ikke mindst digitale detaljer i kabinen. Få det fulde overblik her.

1. generation (2004-2013)

1. generation (2004-2013)

Modeller: BMW E81, BMW E82, BMW E87, BMW E88

I 2004 indtrådte BMW 1-serien i kompaktklassen, og den tog med det samme føringen på mange områder. De typiske BMW-karakteristika, såsom køreglæde og motorer af højeste kvalitet, er naturligvis en selvfølge ligesom det også i BMW 1-serien er muligt at tilvælge luksusudstyr som f.eks. iDrive-systemet.

BMW 1-serien sætter nye standarder på flere områder: Den har den længste akselafstand i sin klasse, med korte for- og bagudhæng, og det er den første bil i klassen med to-trins bremselys. 1-serien imponerer med en afbalanceret kombination af sportslige køreegenskaber og langdistance-egnethed. I BMW 1-serien er både by- og landevejskørsel en sand fornøjelse takket være dens agilitet og præcise styretøj.

I 2007 fik 1-serien en opdatering med ringe som kørelys, et mere dynamisk udseende både foran og bagpå samt EfficientDynamics-pakken som bl.a. inkluderede et automatisk start/stop-system. I slutningen af 2007 kom en Coupé version efterfulgt af BMW 1 Cabriolet.

2. generation (2011-2019)

2. generation (2011-2019)

Modeller: BMW F20, BMW F21

2011-udgaven af BMW 1-serien er et friskt pust i kompaktbilssegmentet. Bilens strakte, dynamiske silhuet understreges af de skarpe linjer langs siden af bilen. Den sportslige køredynamik og præcise kontrol er muliggjort af den harmoniske vægtfordeling og chassisteknologi af høj kvalitet.

Også inden i bilen emmer alt af køreglæde. Det gælder bl.a. det typiske BMW-håndværk og store udvalg af ekstraudstyr. De mange førerassistentsystemer inkluderer parkeringsassistent, bakkamera og adaptive forlygter. Og med BMW ConnectedDrive drager føreren også nytte af mobilitetstjenester til internetbrug.

I 2012 kom en ny topmodel af BMW 1-serien – nemlig BMW M135i med en effekt på 235 kW (320 hk). Den imponerer stort med den typiske M-harmoni mellem driv- og chassisteknologi.

BMW 1-serien fik et facelift i 2015, hvor både front og bagparti blev revideret, så de nu fremstod endnu mere suveræne, motorerne havde mere kraft og lavere forbrug og mindre forurenende udledning. I 2018 blev BMW 1-serien kåret til årets brugtbil i Danmark.

3. generation (2019-)

3. generation (2019-)

Modeller: BMW F40

I 2019 lanceredes 3. generation af BMW 1-serien. Her blev konceptet taget til nye højder med det progressive designsprog, den moderne silhuet og den markante frontende, som giver bilen klar suverænitet i sin klasse. De skarpt optrukne linjer fører fra den store dynamiske, dobbeltnyre grill tilbage til den atletiske bagende. Fra 3. generation er BMW 1-serien forhjulstrukket og fås kun som 5-dørs udgave.

Det sportslige chassis med mulighed for justering af dæmperegenskaber garanterer en forbedret køredynamik. Dette bidrager den nye 8-trins Steptronic-sportsgearkasse også til.

Interiøret er som altid designet med føreren og køreglæde in mente, men passagererne nyder også godt af den åbne atmosfære indvendigt i bilen. Køreassistentsystemerne inkluderer nu som ekstraudstyr en kollisionsadvarsel med automatisk bremsning, en parkeringsassistent og en bakassistent for endnu mere sikkerhed.

I slutningen af 2022 blev motorerne i BMW 1-serien forbedret nok engang. Dermed fås nu en 4-cylindret motor med en slagvolumen på 2 liter med hhv. 133 kW (178 hk) i BMW 120i og 195 kW (265 hk) i BMW 128ti.

Se vores nye og brugte biler i BMW 1-serien

Se vores nye og brugte biler i BMW 1-serien

Er du på jagt efter en BMW 1-serie, så kan der være mange penge at spare på en brugt BMW 1-serie. Hos Bayern AutoGroup finder du et kæmpe udvalg af nye og brugte BMW 1-serie modeller, og kvaliteten og garantien er naturligvis intakte.

Se nye BMW 1-serieSe brugte BMW 1-serie

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige BMW 1-serie

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige BMW 1-serie

Hos Bayern AutoGroup er du garanteret kompetent og personlig rådgivning, hvilket giver dig trygheden til at vælge lige præcis den BMW 1-serie model, der passer til dig og din livsstil. Vi har bilen der passer dig - uanset om det er vigtigst, at komforten er helt i top eller er om du er mere til rå køreglæde.

Vi har hele 6 forhandlere i Jylland og på Fyn, som alle er klar til at byde dig velkommen med god service, behagelige omgivelser, masser af kundefordele og attraktive finansieringsmuligheder. Vi står altid til rådighed og sørger for, at du bliver godt kørende!

Find forhandler