M3 Competition Touring

M3 Competition Touring

BMW M3 Competition Touring

BMW M3 Competition Touring. 510 hk. Forbrug 9,6-9,9 km/l. CO2-udledning 229-235 g/km. 

Maksimal køredynamik og eksklusivitet

BMW M3 Competition Touring kombinerer fantastisk ydeevne, fleksibilitet og funktionalitet. For den kommer både med det intelligente firehjulstræk M xDrive, den M specifikke undervogn, en kraftfuld 6-cylindret motor, en rummelig kabine og stort bagagerum. Så hvem siger, en familiebil ikke er sporty?

Højdepunkter

Kraftig 6-cylindret motor

Kraftig 6-cylindret motor

Den 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fænomenal ydelse.

M carbonsæder i skålform

M carbonsæder i skålform

Det her er noget af det, der gør BMW M3 Touring til noget særligt. M carbonsæder i skålform med belyst M3-logo giver den ultimative sportsfornemmelse kombineret med fortrinlig komfort. Det er lettere, du kan indstille det elektrisk, og det har synlige flader i kulfiber. Ryglæn og sæde har udskæringer til flerpunktsseler, og hovedpaden kan afmonteres med henblik på kørsel med hjelm. 

M xDrive

M xDrive

BMW M xDrive med aktivt M differentiale garanterer maksimal trækkraft og køredynamik både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi gør, at du både får høj manøvredygtighed med baghjulstræk kombineret med de suveræne egenskaber, et firehjulstræk giver. Du kan vælge mellem varianterne 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-tilstand – 2WD. 

Performance

Alt emmer af sport

BMW M3 Competition Touring er spækket med power, der sikrer den mest effektive performance. Om det er under motorhjelmen, teknikken eller udseendet, så er den optimeret til at give præstationer ud over det sædvanlige.

Sort BMW M3 Competition Touring

BMW M3 COMPETITION TOURING.

Maksimal køredynamik og eksklusivitet.
• 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrakkemotor
• 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0-100 km/t p& 3,6 s
• Hurtig 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
• M ×Drive med aktivt M differentiale
• Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 10,1-10,4
• CO2- udledning, blandet kørsel, i g/km: 229-235

Design

Det udvendige design

Udtrykket er ekstrovert. Linjerne er skarpe og smidige. Og undervognen har en stor sporvidde. Den ligner utvivlsomt det, den er: sporty og adræt.

Fronten

Fronten

Den ikoniske dobbelt-nyre pryder selvfølgelig fronten. Og sammen med de adaptive LED-forlygter med dagkørelysets omvendte L-form og luftindtaget fuldendes bilens skarpe fremtræden.

Siden

Siden

Den lange, skarpe front og den afrundede bagende forenes af linjerne ned langs siden og giver et dynamisk udtryk til BMW M3 Competition Touring.

Bagenden

Bagenden

De L-formede LED-baglygter, dobbeltudstødningsrør med større diameter og en ny bagkofanger giver bagenden et kraftfuldt udtryk.

Det indvendige design

Alt fra de blå og røde kontrastsyninger på gearstangen til overfladen på instrumentbrættet signalerer performance og dynamik. Du er altså ikke i tvivl om, at du sidder i en sportsvognsinspireret bil.

M læderrat

M læderrat

Selv rattet giver den helt rigtigt sport-følelse. For M læderrattet med multifunktion og ratkrans i sort "Walknappa"-læder indbyder til performance og understreger bilens udtryk.

M sportsforsæder

M sportsforsæder

M sportssæderne foran med en skållignende formgivning og med delvist integrerede nakkestøtter sørger for optimal støtte. Du kan justere ryglænsbredden og lændestøtte individuelt, og nakkestøtterne kan justeres elektrisk i højden.

BMW Curved Display.

BMW Curved Display.

BMW Curved Display kombinerer intuitiv betjening med en displaygruppe bestående af et instrumentdisplay på 12,3'' og et Control Display på 14,9''. Det resulterer i et godt overblik lige ved hånden.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

BMW M3 Touring er selvfølgelig spækket med førerassistenter og forbindelsesmuligheder, så både du og dine passagerer er komfortable under køreturen.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Med BMW Live Cockpit Professional følger et stort Curved Display og et Head-Up Display i farver. Det projicerer køredata som fx hastighed og navigationsanvisninger op på forruden og giver føreren et bedre overblik samtidig med, det øger sikkerheden.

Brug din smartphone som bilnøgle

Brug din smartphone som bilnøgle

Med BMW Digital Key låser du din bil op ved at holde din smartphone hen til dørgrebet. Og for at starte bilen, skal du placere den i smartphone-bakken. Digital Key kan bruges af op til fem smartphones. *Besøg bmw.com/digitalkey for at finde ud af, om din smartphone er kompatibel til at bruge løsningen.  

Forbind med din smartphone

Forbind med din smartphone

Forbind din smartphone trådløst med bilen via Apple CarPlay og Android Auto. På den måde kan du let benytte funktioner og forskellige apps direkte via Control Displayet.

Altid up to date

Altid up to date

Med Remote Software Upgrade opdaterer din BMW automatisk og bruger den nyeste, tilgængelige software. Du slipper dermed for at skulle kontrollere, om der ligger nye opdatereringer klar.

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Denne funktion bliver du glad for ved køkørsel. Den sørger nemlig for, at bilen holder den ønskede hastighed, afstand til den forankørende, og den holder dig i vognbanen. Det resulterer i bekvem kørsel uden hyppige, hårde opbremsninger.

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Det er ikke noget problem at få bilen parallelparkeret med Parking Assistant Plus. Du får både Surround View-system, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsefunktion og bakassistent.  

M Drive Professional

M Drive Professional

M Drive Professional er den perfekte passager på ture fyldt med adrenalin. M funktionen TRACK og M Traction Control med ti trin giver dig mulighed for at skræddersy dine køreegenskaber, M Drift Analyser registrerer driftvinkel og -varighed og M Laptimer understøtter dig under jagten på den perfekte runde.

Blev det for meget fuldblods M?

Så kig nærmere på BMW M3 Competition Tourings to super spændende søskende.

Vil du have maksimal køredynamik, skal du vælge BMW M3 Competition Touring. Er du derimod på udkig efter en BMW, der både egner sig til hverdag og sport, fås BMW M340i Touring med en effektiv benzin- eller dieselmotor. Se nærmere på de to søskende nedenfor.

Hvid BMW M3 Competition Touring

BMW M340i xDRIVE TOURING

- 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor

- 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0-100 km/t på 4,6 s

- Hurtig 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic

- M xDrive med aktivt M differentiale

 

Grå BMW M3 Competition Touring

BMW M340d xDRIVE TOURING

- 6-cylindret M TwinPower Turbo-dieselrækkemotor

- 250 kW (340 hk), 700 Nm, 0–100 km/t på 4,7 s

- 8-trins Steptronic sportsgearkasse

- BMW xDrive med M sportdifferentiale