BMW X Serie X6 HERO 3100X1330

BMW X6

Suverænitet og kompromisløshed

Suveræn, kompromisløs og stærk. Intet mindre kan beskrive BMW X6. Balancen mellem elegance og styrke er perfekt afvejet i designet. Køredynamikken er helt i top, og der er skruet ekstra højt op for udstyret i den dynamiske firhjulstrækker. Det fascinerende design med referencer til både Coupé og SUV gør denne SAV (sports activity vehicle) til en blikfanger.

Højdepunkter

Elegant og stærk

Elegant og stærk

Vær klar til at tiltrække blikke! Det stærke og fremherskende udtryk er tydeligt for enhver. De skarpe linjer, trinbrættet, de markante LED tågeforlygter, de 19 tommer fælge og den store BMW dobbeltnyre i ’’Iconic Glow’’ brøler om styrke og eksklusivitet. Interiøret er lavet af kvalitetsmaterialer og glaselementer, for at fremhæve det elegante, men stærke look.

Agil undervogn med Driving Experience Control

Agil undervogn med Driving Experience Control

Med den agile M-undervogn Professional er BMW X6 utroligt manøvredygtig og smidig. Undervognen kan trimmes ved brug af Driving Experience Control, hvor føreren nemt kan tilpasse køreprogrammet afhængig af vej- og kørselsforhold. Firehjulstrækket xDrive giver smidig trækkraft, det bedste vejgreb og exceptionel dynamik.

Kombinationen, der skaber unik køredynamik

Kombinationen, der skaber unik køredynamik

Kombinationen af den agile M-undervogn Professional og den 8-cylindrede benzinmotor med en ydelse på op til 530 hk er helt perfekt. Samarbejdet mellem disse to fungerer exceptionelt godt og giver dig en fantastisk køredynamik.

Smarte features

Smarte features

Når du skal ind i din nye BMW X6 behøver du ingen nøgle. Du kan låse op og starte motoren op med Digital Key på din smartphone. Når du sætter dig ind i bilen og gør klar til at køre, kan du sætte dine drikkevarer i de tempererede kopholdere. Uanset om det er morgenkaffen eller en flaske kold vand efter træningen, så sørger kopholderen for, at temperaturen på dine drikkevarer forbliver den samme. Du kan nyde dine drikkevarer mens du lytter til din yndlingsmusik gennem det unikke Bowers & Wilkins Diamond Surround System, og med BMW assistentsystemerne, f.eks. Head Up Display, kommer du sikkert og komfortabelt frem til din destination.

Flere billeder af BMW X6

xOffroad-pakke (Ekstra udstyr)

Du har mulighed for at få xOffroad-pakken med, når du køber BMW X6. Pakken har fire køreindstillinger, som gør at du altid kan føle dig sikker uanset, hvilket underlag, du kører på. De fire køreindstillinger tilpasser xDrive firehjulstrækket til det underlag, du befinder dig på. Bilen kan derfor trække bedre i både sand, sten, grus og sne.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte X6