BMW X Serie X4 HERO 3100X1330

BMW X4

Køreglæde uden vanskeligheder

Action-spækket og dynamisk med coupé-lignende linjer. Sådan kan man bedst beskrive BMW X4. Med letvægtskonstruktionen, der har et lavt tyngdepunkt og en høj ydeevne, er der ikke langt til dit livs køreoplevelse.

Moderne elegance

Perfekt kombination af sporty og elegance

Perfekt kombination af sporty og elegance

De coupé-lignende linjer og det let skrånede tag med panoramaglastag giver et sportsligt og kækt udtryk til bilen. Den digitale instrumentering, forlygterne og den ikoniske BMW dobbeltnyre i kølergrillen tilfører et elegant look. Med sportssæderne, læderrattet og sportssyningerne er interiøret den perfekte kombination af komfort, sportslighed og elegance.

Moderne assistentsystemer og digitale tjenester

Moderne assistentsystemer og digitale tjenester

Driving Assistant Plus sørger for komfort og sikkerhed i alle situationer. Alt fra kødannelse, stop&go-trafik, små veje, motorveje eller indviklede kryds og vejbaneskift. Du får også BMW Gesture Control, så du f.eks. kan styre infotainmentsystemet ved brug af håndbevægelser udover med touch-skærmen eller iDrive-controlleren. Med BMW Head-Up Displayet får føreren relevante kørselsinformationer i sit primære synsfelt. Via BMW Connected er bilen forberedt til Apple Carplay ®. Med ’’Door-to-door-navigationen’’ i BMW Connected-appen bliver du guidet på din smartphone eller smartwatch helt frem til destinationen. Også udenfor bilen. Derudover får du en besked på din smartphone eller smartwatch via BMW Connected, når det er tid til at tage afsted, så du altid kommer til tiden. Parkering er også let som en leg med Remote Control Parking.

Køredynamik uden problemer

Med et lavt tyngdepunkt, er bilens smidighed, præcision og dynamik knivskarp. Derudover er der sportsstyretøj med Servotronic i bilen, som sikrer den rette styrerespons. Dette optimerer bilens køreegenskaber og gør parkering og manøvrering utrolig nemt. Den agile M-undervogn kan trimmes ved brug af Driving Experience Control, hvor føreren nemt kan vælge køreprogram ud fra vej- og kørselsforhold.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte X4