BMW X2PHEV HERO 3100X1330

BMW X2 plug-in hybrid

Fuld gas på sporty elegance og ren køreglæde

Den markante BMW X2 xDrive25e plug-in hybrid er til dig, som leder efter en usædvanligt skarpt designet BMW, men ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller enestående køreglæde.

Højdepunkterne

DESIGN, INTERIØR OG UDSTYR

DESIGN, INTERIØR OG UDSTYR

BMW X2 xDrive25e er en livsstil. Modellen udstråler dynamik og sportslighed, og leverer da også ren køreglæde fra start til stop. De dynamiske linjer, de elegante designdetaljer og det store luftindtag i front matcher den præcis køreoplevelse, du kan forvente af en potent ener. Kabinen emmer af elegance og funktion, og man har ikke brugt tid på hverken blankt krom eller pianolak, men i stedet designet kabinen med ’on-point’ redskaber, den nyeste teknologi og underspillet stilighed, udført i materialer af bedste kvalitet. BMW X2 xDrive25e er udstyret som standard med både navigation, automatisk bagklap, p-sensor i bag, fartpilot, multifunktionsrat, LED forlygter med kurvelys og LED tågelygter.

OP TIL 53 KILOMETER PÅ REN EL

OP TIL 53 KILOMETER PÅ REN EL

Den første BMW X2 blev lanceret i 2018, og ligger, som navnet røber, modelmæssigt mellem BMW X1 og BMW X3. Designmæssigt lægger den sportslige SAV sig dog mere op ad BMW X4 og BMW X6 med sit coupélignende og banebrydende design. Modellen har siden lanceringen været kendetegnet ved at forene fantastisk køredynamik, kraftfulde motorer med en knivspids kæk arrogance, så hvis du kan spejle dig i en smagfuld individualist og en eksklusiv køreoplevelse, er en BMW X2 xDrive25e lige det, du leder efter. Modellen kommer med firehjulstræk og en motorkombination (el + benzin) der leverer fra 0-100 km/t på bare 6,8 sekunder, og op til 53 km på ren el – naturligvis afhængig af din kørestil.

KORT OM MILD HYBRID

Det innovative mild hybrid-system udstyrer din BMW X2 xDrive25e med yderligere 11 elektriske ’start / accelerations-hestekræfter’, og systemet både støtter og aflaster benzinmotoren ved at lagre opsparet bremseenergi, som så i sidste ende er med til at sikre dig et lavere brændstofforbrug og mindre udledning af skadelige stoffer.