BMW I3 HERO 3100X1330

BMW i3

Innovativ og moderne elbil

BMW i3. Med det atletiske design, den rummelige kabine udstråler denne elbil tydeligt til andre, at føreren af bilen er selvbevidst og stilsikker.

Elektrisk køreglæde

Det ydre design

Det ydre design

Det udvendige design udstråler dynamik allerede ved første øjekast. De tofarvede overflader, den korte forende med den ikoniske BMW dobbeltnyre og de flotte LED-forlygter giver et anderledes og alligevel genkendeligt look. Ser man på bagenden, bliver blikket straks ledt ned på bagkofangeren. Derudover er der emblemerne eDrive og i3, der er sat ud på glasbagklappen, for at fremhæve det atletiske look.

Rummelighed og komfort

Rummelighed og komfort

Kabinen er designet til at give en rummelig fornemmelse. Det er derfor nemt at være 4 i bilen eller at få plads til en masse bagage. De smarte coach doors effektiviserer pladsen og gør ind- og udstigning nemt. Du har en stor infotainment skærm til rådighed, og fordi elektriske biler er lydløse, er kabinen dejlig støjsvag.

Flere billeder af BMW i3

BMW I3 I3s Gallery 2440X1373 B

Lang rækkevidde

Du kommer langt med en BMW i3, der har en rækkevidde mellem 200-300 kilometer pr. optankning. Faktisk helt op til 310 kilometer, takket være det nye stærke batteri i elmotoren, der giver motoren mere energi end nogensinde før. Det giver naturligvis dig endnu mere køreglæde. BMW i3 kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 7,3 sekunder og har 170 hk.

Læs mere