6-serie Gran Turismo

6-serie Gran Turismo

BMW 6GT GALLERY 2440X1373 C

BMW 6-serie Gran Turismo

En bil, der vækker beundring

BMW 6-serie Gran Turismo kan tryllebinde enhver fra første øjekast. Med overlegne køreegenskaber, beundringsværdig komfort og fantastisk pragt er bilen helt perfekt, også på de lange køreture.

Højdepunkterne

En fryd for øjet

En fryd for øjet

Bilens skulpturelle former og markante linjer giver bilen et elegant udtryk. Den skrånede taglinje understreger det atletiske og dynamiske design.

Indvendig komfort

Indvendig komfort

Der er en sanselig stemning i BMW 6-serie Gran Turismo. Bilen har hele elleve forskellige slags lys, der kan tilpasses til alle typer af køreture. Med Ambient Air-pakken, er der altid et friskt klima i kabinen. Derudover er panoramaglastag, som giver bilens passagerer en dejlig, åben oplevelse.

Køredynamik

Køredynamik

Med de effektive motorer, aerodynamiske løsninger og letvægtskonstruktioner har BMW 6-serie Gran Turismo en fantastisk køreoplevelse. Med Executive Drive får du komfort og køredynamik, der er skabt til kræsne kvalitetskendere, der ønsker maksimal køreglæde.

Rejsekomfort

Rejsekomfort

Med de mange assistentsystemer får du en helt perfekt komfort uanset om det en lang tur eller en kort tur. Bilen har BMW Gesture Control, hvor du kan betjene forskellige funktioner ved brug af håndbevægelser. Derudover har den stemmestyring, Driving Assistant Plus, Parking Assistant Plus og Remote Control Parking.

BMW 6GT GALLERY 2440X1373 A

Forbindelse til omverdenen

Selvom du er på farten, behøver du ikke miste forbindelse til omverdenen. Med de mange tilkoblingssystemer kan du stadig have fuld forbindelse uden at bruge mobilen undervejs. I bilen får du BMW Connected, som er en digital mobilassistent, der skaber forbindelse med din smartphone, smartwatch, Amazon Echo eller Google Assistant. Bilen har desuden Apple CarPlay®, trådløs opladning, WLAN-hotspot og meget mere.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte 6-serier