Modeller fra BMW X-serien

BMW X serien: Din makker på ethvert eventyr

En god bil er vigtig, når man som bilejer søger nye eventyr og udfordringer. Dette opfylder BMW X-serien til fulde. X-seriens mange og alsidige modeller giver dig et væld af muligheder uanset hvilke eventyr dit liv er fyldt med. Læs mere om seriens modeller og se vores udvalg af brugte BMW X modeller.

Høj siddeposition og intelligent firehjulstræk 

 

I 1994 opkøbte BMW Land Rover fra British Aerospace. Det førte til, at BMW til Detroit Motor Show i 1999 kunne løfte sløret for deres første SUV – nemlig BMW X5. Siden da er der kommet mange flere X-modeller til, som alle er kendetegnet ved høj siddeposition med godt udsyn og ikke mindst BMWs intelligente firehjulstræk. Her giver vi dig en hurtig gennemgang af modellerne.

 

BMW X1 (2009- ) (E84, F48, U11)

BMW X1 (2009- ) (E84, F48, U11)

BMWs mest kompakte SUV, BMW X1, så første gang dagens lys i 2009. Den var en stor succes og en trofast følgesvend – uanset om destinationen bød på bjerge, bykørsel eller strandtur. Gennem årene er bilen blev faceliftet og opdateret, men dens popularitet har aldrig været til at tage fejl af. I 2018 var BMW X1 rent faktisk den bedst sælgende BMW-model på verdensplan. Den nyeste X1 model finder du her.

BMW X2 (2016- ) (F39)

BMW X2 (2016- ) (F39)

Vores tyske venner hos BMW har aldrig været blege for lidt nytænkning. Således kunne de i 2016 præsentere en konceptbil, som var en unik blanding af en coupe og en SUV – det blev i 2018 til modellen vi kender som BMW X2. Bilens karakteristiske look, de imponerende køreegenskaber og interiør af høj kvalitet har gjort bilen til en eftertragtet model, som fortsat sælges i dag.

BMW X3 (2003- ) (E83, F25, G01)

BMW X3 (2003- ) (E83, F25, G01)

BMW X3 blev lanceret ved det 60. International Motor Show (IAA) i Tyskland i 2003 sammen med BMWs nye, intelligente xDrive firehjulstræk. X3 følte sig godt hjemme både ved off-road, by- eller motorvejskørsel og gav føreren en lækker køreoplevelse.

Den blev efterfulgt af både en 2. og 3. generation, som lanceredes i 2017 og fortsat er på markedet i dag. Denne nyeste udgave er større end forgængerne, men alligevel lettere, hvilket gør bilen mere livlig. Motoren fås i 2-3 liter udgaver, som yder op til 285 kW.

BMW X4 (2014- ) (F26, G02)

BMW X4 (2014- ) (F26, G02)

Æstetik og rå kraft smeltede i 2014 sammen. Resultatet var BMW X4, som giver en dynamisk køreoplevelse og vender hoveder hvor end bilen kommer forbi. BMWs sporty SUV fik en overhaling i 2018, hvilket fremhævede den sportslige elegance endnu mere. Indvendigt var oplevelsen ligeledes i top med store touchskærme, bevægelsesstyring, og moderne kører-assistance systemer. Den nyeste model af X4 finder du her.

BMW X5 (1999- ) (E53, E70, F15, G05)

BMW X5 (1999- ) (E53, E70, F15, G05)

BMW X5 var den første bil i X-serien. Den havde firehjulstræk, men hele 62 % af drejningsmomentet blev overført til baghjulene for at give den velkendte følelse af BMW-baghjulstræk. BMW X5 blev markedsført som en SAV – Sports Activity Vehicle, da der meget stor fokus på, hvordan bilen reagerede på vejene.

Den oprindelige udgave forekommer næsten klodset sammenlignet med 5. generation af BMW X5, som blev sendt på markedet i 2022. Den kommer med BMWs Iconic Glow effekt på BMW-nyren i bilens front, som giver en slående og udtryksfuld fremtoning. Den fås også i en M-udgave i modellen X5 M.

 

BMW X6 (2008- ) (E71, F16, G06)

BMW X6 (2008- ) (E71, F16, G06)

Den første coupe SUV fra BMW var X6. Den sprænger de vante rammer og byder på masser af performance samtidig med, at bilens interiør udstråler elegance og luksus. Den første generation af BMW X6 kom i 2008, og den har siden fået flere opdateringer frem til fjerde generation, som er på markedet i dag. BMW X6 er i sin nuværende version udstyret med M Sport pakken som standard, hvilket giver maksimal ydeevne og komfort.

BMW X7 (2019- ) (G07)

BMW X7 (2019- ) (G07)

BMW X7 er en vaskeægte luksus SUV, som sætter nye standarder, hvad angår luksus og storhed. Den store 7-personers SUV er både agil og lækker at køre og kommer med alverdens ekstraudstyr for den bedst mulige køreoplevelse. Indvendigt såvel som udvendigt oser den luksus med et lækkert underholdningssystem samt panoramatag.

Øvrige BMW X-modeller

 

X-serien indeholder også en række modeller, som overlapper med i- og M-serien.

  • BMW iX3, BMW iX og BMW iX1 kan du læse mere om på vores side om i-serien.
  • BMW XM kan du læse mere om på vores side om M-serien.

 

Få en BMW X-bil, der passer til dig

 

Er du på udkig efter en SUV, så har BMWs X-serie masser af lækre modeller at byde på. Vi forhandler både nye og brugte BMW X-modeller, så der burde være noget for enhver smag.

Se og sammenlign alle modellerne her:

KØB NYE BMW X-biler

KØB BRUGT BMW X-bil

Har vi ikke den X-model du ønsker på lager? Fortæl os gerne om dine ønsker - så skal vi gøre alt vi kan for at skaffe din drømmebil.

 

Bliv godt kørende i en BMW X-serie bil

 

Hos Bayern AutoGroup er du garanteret kompetent og personlig rådgivning, hvilket giver dig trygheden til at vælge lige præcis den BMW X-model, du drømmer om. Vi har bilen der passer dig!

Vi har forhandlere i både Jylland og på Fyn, som alle byder dig velkommen med god service, behagelige omgivelser, masser af kundefordele og attraktive finansieringsmuligheder. Vi står altid til rådighed og sørger for, at du bliver godt kørende!

 

BOOK PRØVETUR

https://www.bag.dk/forhandlere

 

SE FINANSIERINGSMULIGHEDER

https://www.bag.dk/finansiering

 

LEASINGTILBUD

https://finans-bmw.dk/privatleasing

 

FIRMABILER OG BESKATNING

https://finans-bmw.dk/erhvervsleasing

 

KONTAKT OS

https://www.bag.dk/om-os/kontakt