BMW i-serie modeller parkeret foran ladestandere

Udforsk BMW i-serien

BMW i-serien er i dag synonym med elbiler, men i 2010 startede det hele blot med en ambition om at lave visionære biler med inspirerende design. Her kan du lære mere om i-serien – og finde din helt egen favorit.

Find en BMW i-serie bil, der passer til dit behov

Modellerne i BMWs i-serie spænder meget bredt – fra den kompakte BMW i3 over BMW i8 sportsvognen til luksussedanen BMW i7. Nedenfor får du en komplet gennemgang af modellerne siden starten i 2010.

BMW i3 (2013-2022)

Model: I01

Model: I01

Den første bil i BMWs banebrydende i-serie var BMW i3. Det var den første serieproducerede BMW med elmotor, men den kunne også købes som hybrid med en benzinmotor for yderligere rækkevidde. Kabinen var fremstillet i plastik forstærket med carbon fiber, hvilket medvirkede til at holde vægten nede. Trods batteriets vægt vejede bilen nemlig ikke mere end en normal bil i kompakt-klassen. Desuden var mange af materialerne brugt til bilen genanvendelige råmaterialer.

Elmotoren i BMW i3 ydede 125 kW svarende til 170 hestekræfter og effekten mærkedes fra første tryk på speederen. I 2017 blev modellen revideret og BMW i3s lanceredes med mere kraft og højere tophastighed. Batteriet kunne oplades til 80% på bare 42 min på en hurtig ladestation, og med en fuld opladning havde bilen en rækkevidde på 307 km. Over 200.000 eksemplarer blev fremstillet frem til juni 2022, hvor bilen gik ud af produktion.

BMW i8 (2013-2020)

Modeller: I12, I15

Modeller: I12, I15

Sammen med BMW i3 var BMW i8 med til at sætte tonearten for i-serien. BMW i8 blev præsenteret som konceptbil i 2009 og blev lanceret i 2013 som den første serieproducerede plugin-hybrid sportsvogn. Den kombinerer et unikt design og rendyrket køreglæde.

BMW i8 var ikke fuldelektrisk som de efterfølgende biler i i-serien. Dens hybridmotor sørgede for et lavt brændstofforbrug, men gav samtidig en ydelse som i en klassisk sportsvogn. I 2018 lancerede BMW også en roadster udgave af i8-modellen og sammenlagt blev der produceret over 20.500 eksemplarer.

BMW iX3 (2020-)

Model: G08 BEV

Model: G08 BEV

De første BMW iX3 landede hos forhandlerne i 2021. Man er ikke i tvivl om bilens kobling til i-serien i kraft af dens karakteristiske i-specifikke front grill. Indvendigt har bilen sit helt eget design, som bl.a. kommer til udtryk i den blå start/stop-knap og standardindstillingen med blåt ambient light belysning.

Bilen er både innovativ og moderne. Den elektriske motor yder 286 hestekræfter og byder på klassisk BMW køredynamik. I konstruktionen af BMW iX3, er BMW gået forrest og har således undgået at anvende sjældne metaller og grundstoffer. Bilen oplades til 80% på bare 34 minutter, hvis man anvender en hurtig ladestation, og rækkevidden på fuldt batteri lyder på 461 km.

BMW i4 (2021-)

Model: G26 BEV

Model: G26 BEV

De to fuldelektriske Gran Coupéer BMW i4 eDrive40 (som også fås i en eDrive35 motorvariant) og BMW i4 M50 fremstår imponerende og selvsikre. Med et output på hele 544 hestekræfter i BMW i4 M50 udgaven fra BMWs M-afdeling, så byder denne elbil på usammenlignelig køredynamik med det allestedsnærværende momentum. BMW i4 kan svæve nærmest lydløst afsted mens chauffør og passagerer nyder det perfekte og velafbalancerede chassis. Dette skyldes bl.a. vægtfordelingen.

BMW i4 eDrive40 har en rækkevidde på hele 590 km, hvilket gør den både fleksibel og anvendelig i både hverdagen samt weekender og ferier. Som prikken over i’et (undskyld ordspillet!) er det værd at bemærke, at BMW i4 har fået designet sin helt egen kørelyd af den verdenskendte komponist Hans Zimmer.

BMW iX (2021-)

Model: I20

Model: I20

BMW beskriver BMW iX som ”køretøjet for en helt ny generation”, hvor maksimal komfort møder en helt unik rumfornemmelse. Elbilen byder på elegant minimalisme kombineret med den nyeste motorteknologi. Således har den to kraftige elmotorer og all-drive med BMW xDrive. BMW iX xDrive40 har 326 hestekræfter og en rækkevidde på 425 km, mens storebroderen BMW iX xDrive50 har hele 523 hestekræfter og en rækkevidde på op til 630 km.

BMW iX byder på en ekstraordinær køreoplevelse hjulpet på vej af forskellige assistance systemer og et velafbalanceret chassis. Bilen er et stort teknologisk fremskridt, hvor præcision og luksus er kombineret i en premium SAV (Sports Activity Vehicle).

BMW iX1 (2022-)

Model: U11 BEV

Model: U11 BEV

I 2022 lancerede BMW deres første fuldelektriske kompakte SUV. Den blev et øjeblikkeligt hit hos forbrugerne i kraft af dens alsidighed. Bilens moderne udtryk kombineres med en kraftfuld og dynamisk køreoplevelse.

Bilen har en imponerende rækkevidde på op til 440 km med en ydelse på 313 hestekræfter pga. det kraftfulde men kompakte batteri og chassis.

BMW i7 (2022-)

Model: G70

Model: G70

I 2022 lancerede BMW deres i7 som deres nyeste bud på en luksussedan. Den kombinerer elegance med exceptionel køredynamik og multisensorisk underholdning. Udefra drages man af den ikoniske front og den majestætiske fremtoning med de smalle LED forlygter. Hvis man er ude efter noget helt eksklusivt, kan forlygterne udskiftes til BMWs Iconic Glow krystalforlygter, hvor Swarowski diamanter lyser op. Dette skaber sammen med lysproduktionen Great Entrance Moments et helt ekstraordinært billede og en unik personlighed.

Indvendigt er der benyttet udsøgte materialer som f.eks. merino læder, cashmere uld og Swarovski krystaller, så interiøret oser af luksus. I kombination med den mest moderne teknologi designet for den bedste køreoplevelse, skabes der en følelse af elegance, komfort og innovation. Dette understreges af en 14,9” BMW Curved Display til at styre bilens mange funktioner.

Bilen er dog ikke kun designet for føreren. Således kan man som ekstraudstyr tilvælge en 31,3” BMW Theater Screen for at skabe en unik biografoplevelse bag i bilen med krystalklar 4D lyd med mulighed for også at tilkøbe Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound systemet.

BMW i7 yder 544 hestekræfter og har en rækkevidde på op til 600 km, så læn dig blot tilbage og nyd oplevelsen og køreturen.

Tilhængere af BMW skulle naturligvis ikke snydes for en performance udgave af bilen, så i 2023 blev BMW i7 M70 lanceret. Her er ydelsen hævet til 660 hestekræfter takket være den kraftfulde BMW M eDrive motor. 0 til 100 km/t nås på bare 3,7 sekunder til trods for bilens størrelse. Bilens ydre er som altid kraftfuldt og dynamisk. Indvendigt er der fortsat masser af luksus, så komfort og performance går hånd i hånd.

Skal din nye bil være en BMW i-serie?

Skal din nye bil være en BMW i-serie?

Hos Bayern AutoGroup har vi mange års erfaring med – og ikke mindst forkærlighed for – BMW. Bilerne er indbegrebet af køreglæde og innovation, og vi elsker, hvordan design, komfort og performance kombineres. Vi sørger vi altid for at give dig den rette vejledning, så du kan vælge lige præcis den BMW i-serie model, der passer til dig og din livsstil. Og vi har selvfølgelig bilen, der passer dig - uanset om du er til rå køreglæde eller udpræget luksus.

Se nye BMW i-serieSe brugte BMW i-serie

Få hjælp til at vælge den rette BMW i-serie

Få hjælp til at vælge den rette BMW i-serie

Vi har intet mindre end 6 forhandlere i Jylland og på Fyn, som alle tilbyder kompetent rådgivning, god service, behagelige omgivelser, masser af kundefordele og attraktive finansieringsmuligheder. Vi står altid til rådighed og sørger for, at du bliver godt kørende!

Find forhandler