Flexleasing

- spar penge på registreringsafgiften til din drømmebil

Med flexleasing hos Bayern AutoGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. For med flexleasing slipper du for at betale hele den høje, danske registreringsafgift på én gang.

Biler der købes kontant i Danmark, pålægges en af verdens højeste registreringsafgifter. Når der allerførste gang kommer danske nummerplader på en bil, skal der betales op til 150% af bilens værdi i afgift til Skat.

Denne høje afgift gør, at mange luksusbiler forbliver en drøm for rigtig mange mennesker. Flexleasing er din mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.


Knap til brugtbilssøgning på leasing landingpage på bag.dk for Bayern AutoGroupHvordan fungerer flexleasing?

Med flexleasing hos Bayern AutoGroup kan du blive godt kørende i en tilkørt Premium BMW, uden at skulle betale flere hundrede tusinde kroner ved indgåelse af leasingaftalen. 


Flexleasing fungerer på den måde, at du ikke betaler den fulde registreringsafgift ved indgåelse af leasingaftalen, men i stedet deles noget af afgiften op i mindre, månedlige bidder, alt efter hvor lang tid du ønsker at lease bilen. 
Dermed betaler du en lille del af registreringsafgiften hver måned sammen med din ordinære leasingydelse.


Hos Bayern AutoGroup kan vi tilbyde dig flexleasing i enten 12, 24 eller 36 måneder.
Når din leasingaftale udløber, står bilen igen uden dansk registreringsafgift.


Ønsker du selv at eje bilen efter udløb (via finansiel flexleasing), beregnes der derfor en ny registreringsafgift, baseret på bilens værdi efter leasingperioden


Ønsker du ikke selv at eje bilen efter leasingperioden, kan du lease den via operationel leasing. Med operationel flexleasing ejer vi hos Bayern AutoGroup bilen efter din leasingperiode ophører og du skal ikke bekymrer dig om bilens restværdi.


Læs mere om forskellen på finansiel og operationel flexleasing herunder.Med andre ord får du med flexleasing drømmen opfyldt om en bil, du måske ikke troede, du havde råd til.

 

Hvem ejer bilen ved flexleasing?

I Danmark er det ikke tilladt for privatpersoner at eje køretøjer, som flexleases. Flexleasing biler skal derfor indkøbes og ejes af et leasingselskab, som så kan lease bilen ud til private. 


Da leasingselskabet ejer bilen og står for finansieringen af indkøbet, består din leasingydelse af dels et afdrag til leasingselskabet og et afdrag på registreringsafgiften.


Leasingselskabet beregner desuden den pågældende bils restværdi, som er den værdi bilen forventes at have efter din aftale om flexleasing udløber.

 


Har du spørgsmål til Flexleasing?

Før du beslutter dig til Flexleasing, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestiller ikke andet end at sammensætte leasingmodeller, der matcher kundernes unikke behov til punkt og prikke. 
Hvem kan flexlease?

Flexleasing tilbydes både til private og erhverv – fordelene er de samme, uanset om du vælger at lease din bil via flexleasing som privatperson eller til din virksomhed.

 


Fordele ved Flexleasing Finansiel - Den fleksible leasingform.

  • Flexleasing Finansiel er til dig, der ønsker at eje bilen efter aftalens udløb.

  • Den månedlige leasingydelse er for det første relativ lav, og du har fuld frihed og fleksibilitet. Derudover er det en fordel, at du ikke skal betale hele den store registreringsafgift ved indgåelse af leasingaftalen.

  • Du slipper simpelthen for at binde stor kapital i din bil, og du bestemmer selv længden på din Flexleasing Finansielle aftale.

  • Når du Flexleaser frem for at låne penge og købe din bil, opnår du også store fordele, hvis du fx efter halvandet år ønsker at skifte din bil ud. Konverteringen vil typisk være markant billigere med Flexleasing, fordi bilen står uden registreringsafgift.

Fordele ved Flexleasing Operationel - Den trygge leasingform.

  • Flexleasing Operation er til dig, der ønsker større tryghed. Efter aftalens udløb indestår Bayern AutoGroup for bilens restværdi.

  • Når du vælger den operationelle leasingform, er det vigtigt, at du kender dit årlige kilometerbehov ved indgåelse af aftalen.

  • Ligesom ved den finansielle leasingform, er den månedlige leasingydelse også her relativ lav, og du har fuld frihed og fleksibilitet. Det er også her en fordel, at du heller ikke skal betale hele den store registreringsafgift ved indgåelse af leasingaftalen.

 

Flexleasing med biler i særklasse

Flexleasing af BMW 3-serieAlle de biler, vi kan tilbyde dig, hvis du ønsker Bayern AutoGroup Flexleasing, er let tilkørte varianter. De fleste har ikke kørt mere end 50.000 km og er derfor praktisk talt så gode som nye

 

Vi garanterer for din sikkerhed og tryghed i forhold til bilernes kvalitet, og vi tilbyder biler til Flexleasing med godkendt servicehåndbog og velkendt historik.


Vores Flexleasing BMW’er er tilmed særligt attraktive, fordi de generelt er forsynet med alt det ekstraudstyr, vi går og drømmer om

 

Det betyder, at du skal betale en lille smule mere i registreringsafgift hver måned, men det er et mindre beløb og komforten i din nye bil er ikke til at tage fejl af.


Stort udvalg af flexleasing biler

Hos Bayern AutoGroup har vi et stort udvalg af biler klar til, at du kan flexlease dem. Se vores udvalg af leasingbiler.

 

Hvis du ikke lige finder den bil, du kunne tænke dig at flexlease, på disse sider, er vi altid klar til at hjælpe dig et skridt nærmere drømmen. Vi har gennem vores afdeling i Hamborg meget tæt kontakt til det tyske BMW forhandlernet, så kontakt os med dine ønsker til Flexleasing, og vi sætter eksperter på opgaven med det samme.

 


Serviceaftale til Flexleasing

Med Flexleasing tilbyder vi dig en 360 graders service- og garantiaftale som tilkøb. Den giver dig stor tryghed. 

 

Mens branchen generelt tilbyder serviceaftaler, der ikke byder på andet en løbende serviceeftersyn af din bil, giver vores Flexleasing dig også fuld garanti. Det betyder, at vi reparerer din bil, når der er noget galt - stort som småt, vi ordner det hele for dig.

 

Når leasingperioden udløber

Flexleasing af BMW 4-serieNår du vælger Flexleasing, bliver din nye bil indregistreret med leasingselskabet som ejer og med dig som bruger. Når vi indgår aftalen, beslutter du selv, om du vil eje bilen ved leasingperiodens udløb eller ej.

 

Hvis du ønsker at eje bilen til den tid, står du i sidste ende med en bil uden registreringsafgift. Det er en stor fordel for dig, for så har du hele Europa som dit marked, hvis du ønsker at sælge bilen. 

 

Du kan også vælge at betale restværdien og betale registreringsafgiften. Endelig kan du vælge at indgå en helt ny leasingaftale på bilen.

 

Kodeordene i Flexleasing er mere værdi for pengene og fleksibilitet, og det er dig, der bestemmer. 

 

Hvordan kommer jeg i gang med flexleasing?

Der er flere måder at komme i gang med flexleasing, alt afhængig af, hvor langt du er i din beslutningsproces. Hvis du allerede har bestemt dig for at flexleasing er det helt rette for dig, og bare mangler at finde bilen, kan du bruge vores søgemaskine og finde frem til din næste bil

 

Hvis du er i tvivl om flexleasing er det rigtige for dig eller du har spørgsmål til flexleasing, kan du tage kontakt til os få en snak om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål.

 

Har du en helt anden bil i tankerne, end dem vi har hjemme lige nu, er du også velkommen til at kontakte os, så vil vores eksperter lede efter den helt rigtige bil til dig blandt vores samarbejdspartnere i Tyskland.

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).