Information vedr. COVID-19

Vi tager Corona dybt seriøst, og derfor har vi i butikkerne taget vores forbehold. Læs med om, hvordan vi håndterer dit besøg hos os.Kære kunde

Vi har åbent i alle vores bilhuse som normalt og tilbyder naturligvis de samme muligheder og services i vores salgsafdelinger og på vores værksteder, som du kender.
Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed meget seriøst og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre dig som kunde en tryg kontakt med os. Derfor er vore teknikere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler.

I butikken giver vi naturligvis ikke længere hånd eller uddeler kram og vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder.

Ønsker du fleksible løsninger, såsom udlevering af bil og nøgler uden fysisk kontakt bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere. Vi er til rådighed på telefon eller mail.  Du kan også kontakte din nærmeste forretning her.

Sådan håndterer Bayern AutoGroup din bil ved service-/værksteds besøg.

Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler. Ligeledes aftørres rat, gearknop og håndtag efter endt service.

Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit  - eller håndvask – i alle afdelinger. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte. 


Sådan håndterer Bayern AutoGroup vore demo/udlejningsbiler, inden du skal ud at køre.

Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, tilbyder vi dig selvfølgelig fri afbenyttelse af sprit  - eller håndvask – i alle afdelinger. 

Vi aftørrer rat, gearvælger og dørhåndtag, inden bilen udleveres til dig. Ligeledes følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte. 

Nye tiltag

Vi prøver at få det bedste ud af en vanskelig situation, og holde hjulene i gang i både forretninger og på vores værksteder. På samme tid vil vi også gerne sikre både dit og vores medarbejderes gode helbred i forhold til COVID-19, så nu lancerer vi nye tiltag hos Bayern AutoGroup A/S.

Læs mere om de nye tiltag nedenfor, som bl.a. omhandler nøgleboks og hente-bringe-service.

! OPDATERES LØBENDE !

 
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Telefon: 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Telefon: 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Telefon: 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Telefon: 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Telefon: 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Telefon: 98 16 55 55

Telefon:
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).