BMW logo

BMW M fylder 50 år

50-året for stiftelsen af BMW M GmbH nærmer sig med hastige skrift, for den 24. maj er dagen for det flotte jubilæum. Fejringen er dog allerede i gang, for i februar samlede BMW M mange forskellige BMW M-modeller og deres chauffører til en event med fuld fart på.

Det er der kommet en film ud af. Filmen om den adrenalinpumpede M-sammenkomst viser præcis hvad det internationale BMW M-fællesskab handler om. Hvor forskellige modellerne – og deres chauffører end måtte være – elsker alle deltagerne nemlig det pulserende M-hjerte under kølerhjelmen. Oplevelsen binder alle sammen på tværs af alder, bilmodel og kultur: VI ER M.

”… Vi vil fejre med alle fans, med vores internationale samfund, og derfor har vi overraskelser i vente for alle kommunikations-kanaler, hele året rundt. Vi glæder os rigtig meget.”

- Timo Resch, Head of Customer, Brand, Sales hos BMW M GmbH.

Jubilæumslogo… i en begrænset periode

BMW-logoet med de forskudte halvcirkler i blå, violet og rød blev første gang brugt i 1973 på BMW Motorsports racerbil. I 1978, og med debuten af BMW M1, skrånede de tre farvestriber til højre og lænede sig op ad bogstavet M. I begge logoer står det blå for BMW, det røde symboliserer ’racing’, og den violette farve forbindelsen mellem de to. Hvis du vælger en BMW M eller en BMW udstyret med en M Sport-pakke (produktionsdato fra marts 2022), kan du få for-, bag- og hjulnav dekoreret med de nye smukke 50-års M-emblemer.