Fronten af BMW Vision

*Forbrugstal er ikke tilgængelige, idet BMW Vision Neue Klasse er en konceptbil.

BMW VISION NEUE KLASSE. ELEKTRISK, INNOVATIV OG DIGITAL.

Nu kommer vi et skridt nærmere en helt ny æra. Nu lancerer vi BMW Vision Neue Klasse.

For os hos BMW er det en milepæl, et generationsskifte for kommende produktion af lækre og sikre premiumbiler af højeste kvalitet og spækket med køreglæde.

BMW Vision Neue Klasse legemliggør fremtidens køreglæde og gør den til virkelighed her og nu. Den næste generation af BMW iDrive vil sætte nye standarder for, hvordan man interagerer med sin bil. Forvent en uforglemmelig digital interaktion, der virkelig sætter dig som fører i centrum. Masser af smarte og innovative tekniske løsninger både inde i og uden for bilen skaber sammen med et dristigt design en uforglemmelig køreoplevelse.

 

INTELLIGENT REDUKTION. NY VIDEN.  

Som en sportslig 4-dørs kompakt sedan maksimerer BMW Vision Neue Klasse køreoplevelsen i kraft af sine klare og tidløse designelementer i deres reneste form. Det nye designsprog er reduceret til det nødvendige og repræsenterer en frisk og moderne æstetik. Resultatet er lys, sportslighed og en typisk BMW elegance. 

DEN NYE BMW iDRIVE. FOKUS PÅ MENNESKET MØDER TEKNISK TOPKLASSE. 

Den næste generation af BMW iDrive sætter nye standarder for store oplevelser og sætter føreren i centrum. Det helt nye BMW Panoramic Vision projicerer information på tværs af hele den nederste del af forruden. Og det bliver understøttet af det nye BMW 3D Head-Up Display. Midterdisplayet, multifunktionsknapper på rattet og BMW Intelligent Personal Assistant skaber en hidtil uset interaktion mellem menneske og bil.  

MERE MED MINDRE. KØREGLÆDE FOR FREMTIDIGE GENERATIONER.  

BMW Vision Neue Klasse revolutionerer ressourcebesparende mobilitet og rummer den klassiske BMW køreglæde for fremtidige generationer. BMW Vision Neue Klasse er elektrisk køreglæde – i en ny dimension. Takket være 6. generation af BMW eDrive-teknologien har BMW Vision Neue Klasse op til 30 % hurtigere ladehastighed, 30 % længere rækkevidde og 25 % højere effekt.