Bagenden af BMW M3 og BMW M4

NY BMW M3 og M4

Så er der endeligt nyt fra de køreglade ingeniører hos BMW Motorsport GmbH. I 2021 lander de længe ventede modeller BMW M3 Sedan og BMW M4 Coupé i Danmark.

Du kan lige så godt vænne dig til synet, og det er ikke sikkert, du kan følge med!

BMW M3 Sedan Competition– BMW 3-seriens veltrænede fætter – er til dig, som ikke er bange for at vække opsigt. Vi taler power-proportioner, et udpræget skarpt og sporty look, og en indpakning, der ikke er set tidligere: Store nyrer, store luftindtag og en fræk bred bagende. Eksteriørmæssigt er det faktisk kun dørene, der ikke har fået et helt nyt design.

Storebroderen, den karakterstærke BMW M4 Coupé Competition er skabt til at give andre modeller baghjul, og det er præcis hvad den gør. Coupeen er en fascinerende kombination af æstetik og atletisk sportslighed, og du er garanteret enestående dynamik og fremragende køreegenskaber.

Fronten af BMW M3 og BMW M4

De nye Competition-modellers ekstraordinære eksteriører bliver matchet af en High-Performance BMW M Twinpower 6-cylindret turbomotor (benzin) med 510 hk, som leverer et moment på fantastiske 650 nm, og fås som standard med baghjulstræk og et 8-trins BMW M Steptronic gearskifte. Fra næste sommer formodes det at begge modelserier udvides med en M xDrive-udgave, altså med firehjulstræk.

Vi kan næsten ikke vente på at opleve modellerne i virkeligheden. 

Læs mere om BMW M3 SedanLæs mere om BMW M4 Coupé

Tillad cookies, for at se denne video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

..og bliv opdateret, når modellerne lanceres.