Siden af BMW i4

Knivskarp – og på vej til dig

Vi har ventet i spænding på de sidste detaljer om den første fuldt elektriske BMW i4 Gran Coupé, og sløret er langt om længe blevet løftet for både priser og lanceringsdato.

Nyheden om BMW’s første elektriske Gran Coupé fik vi tilbage i marts, og interessen for den velskabte model har været stor. BMW Group har holdt kortene tæt ind til kroppen, men i dag er lanceringsdato og priser på modelserien blevet offentliggjort, selvom der stadig er et par detaljer, der skal afklares.

Skabt til el

BMW i4 er BMW’s første fuldelektriske 4-dørs Gran Coupé, pakket med ægte køreglæde. Designet er både sporty og elegant, og så er den kvalitetsmæssigt enestående for sin klasse. BMW i4’s modelserie består af: Charged, Charged Plus, Fully Charged og Super Charged.

Og så til det rigtig sjove

Priserne på den baghjulstrukne BMW i4 Charged starter fra kr. 469.900 inkl. levering. Batteristørrelsen lyder på 83,9 kWh, og det giver dig en rækkevidde på op til 590* km på en enkelt opladning. Er bilen ved at løbe tør for strøm, tager det kun omkring 34 minutter at lade batteriet 80 % op. Hvis du til gengæld tror, du så skal gå på kompromis med moment, kan vi berolige dig med at modellen, med sine 292* hk, klarer turen fra 0-100 km/t på 5,7* sekunder. Det er svært at få hænderne ned. BMW beviser gang på gang, at kvalitet, elegance, fornuft og sjov sagtens kan kombineres.

Vil du have mere sport?

Så bør du kigge nærmere på modelseriens storebror BMW i4 M50. Som navnet antyder er det den vildeste modelvariant. Firehjulstræk, 544 hk, en tophastighed på 225 km/t, og bare 3,9 sekunder om at nå fra 0-100 km/t. Prisen på den velskabte M-model forventes at blive mere konkret i løbet af efteråret.

God plads

Alle modeller i BMW i4’s program kan udstyres med træk, og den maksimale påhængsvægt lyder på 1.600 kg. Bagagerummet rummer 470 l, så der er plads til både begejstring og indkøbsposer.

Lanceringsdato

BMW i4 bliver lanceret i første kvartal 2022, og der er store forventninger til modellen, både fra BMW, og fra den voksende fanskare. Vil du opdateres på de endelige priser, specifikationer og hvornår du kan få en prøvetur, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

 

Læs mere om BMW i4

 

* Alle tal er foreløbige. Homologeringstal er endnu ikke tilgængelige.