Biler nomineret til årets bil 2021

Den helt nye BMW 4-serie Coupé er nomineret til Årets Bil 2021

Pressemeddelelse

Den traditionsrige kåring, som finder sted på og omkring FDM Jyllandsringen, resulterede i år i hele syv kandidater til at tage titlen som ”Årets Bil 2021”. Den helt nye BMW 4-serie Coupé er en del af det prestigefyldte felt – og det endda før, modellen er officielt lanceret.

Det var på et hængende hår, at den nye model kunne nå at komme med i konkurrencen om de 22 professionelle motorjournalisters gunst. Af gode grunde havde ingen af de deltagende jurymedlemmer i "Danske Motorjournalister" (MKD) stiftet bekendtskab med modellen, idet den først har officiel lancering søndag den 26. oktober hos de danske BMW forhandlere.

Bilens køreegenskaber og design var dog så overbevisende, at den blev nomineret til at være en del af kandidatfeltet på syv.

Masser af muligheder

Fra lanceringsstarten vil der kunne vælges mellem fire forskellige motorvarianter: Topmodellen BMW M440i xDrive Coupé, som har en sekscylindret benzinmotor på 374 hk og mild hybrid-teknologi, BMW 430i Coupé og BMW 420i Coupé, som begge har en firecylindret benzinmotor med henholdsvis 258 hk og 184 hk samt BMW 420d Coupé med en firecylindret dieselmotor, 190 hk og mild hybrid-teknologi. Priserne starter ved 592.911 kr.

Senere næste år følger så den fuldelektriske BMW i4 med en rækkevidde på 600 km (WLTP), 530 hk og en tid fra 0-100 km/t på 4 sekunder.

Ligeledes næste år vil modeludvalget blive suppleret med den rå BMW M4 Coupé samt BMW 4-serie Cabriolet.

Den nye BMW 4-serie byder altså på flere forskellige drivlinjer, helt ny teknologi og fascinerende design.

Den store finale

Den endelige vinder skal findes ved et arrangement den 25. november. Her skal juryen finde den bil, som kan smykke sig med titlen det næste års tid.

Kandidatfeltet består af: BMW 4-serie, Honda e, Peugeot 2008, Renault Captur, Seat Leon, Toyota Yaris og Volkswagen ID.3.

Læs mere om BMW 4-serie Coupé

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

..og bliv opdateret, når modellerne lanceres.