Siden af BMW 4-serie Touring

Fuldendt sportslig elegance

BMW 4-serie Gran Coupé er ren køreglæde og sportslig elegance, kombineret med plads til meget mere end begejstring. Den spritnye 5-dørs Gran Coupé bygger videre på forgængerens succeshistorie, men har fået en mærkbart forbedret køredynamik, et endnu skarpere design og et raffineret luksusinteriør, der alt sammen er med til at gøre køreoplevelsen endnu større.

I den nye BMW 4-serie Gran Coupé får du plads til det, der betyder noget. De fem døre, de fem sæder i fuld størrelse, den store bagklap og det 470 liter store bagagerum sikrer, at modellen også opfylder sit løfte om funktionalitet. BMW 4-serie Gran Coupé går ikke på kompromis med hverken praktik, køredynamik eller design – her får du en model, der både brillerer i hverdagen, og på de længere familieture.

Det udvendige

Det udvendige

Knivskarpe linjer, lækre strukturerede overflader, døre med rammeløse vinduer, slanke LED-forlygter, den brede nyre og de store luftindtag forsyner den nye BMW 4-serie Gran Coupé med et progressivt designudtryk. Modellen kommer med mulighed for adaptive LED-forlygter med BMW Laserlight, inklusive den innovative BMW Selective Beam fjernlysassistent.

Det indvendige

Det indvendige

Forbered dig op en luksusoplevelse! I den nye BMW 4-serie Gran Coupé får du en førsteklasses atmosfære. Det er især det stilrene instrumentpanel, og den lækre overfladestruktur, der løber fra panelet og ind i dørene, der gør interiøroplevelsen til noget helt særligt. Det er også værd at nævne, at både sportssæder og sportslæderrat er standard.

Store køreoplevelser forude

Den nye BMW 4-serie Gran Coupé er vokset siden sidste model, og forakslen er ligeledes blevet bredere. Det betyder at modellen får en optimeret styring og endnu mere sportslige køreegenskaber end tidligere. Oplevelsen bliver ikke mindre af den perfekt afstemte undervogn eller de kraftfulde BMW TwinPower Turbo-motorer. Modellen kan i øvrigt ekstraudstyres med originalt M sport differentiale, adaptiv M undervogn, tagboks og tagcykelholder.