MINI John Cooper Works

Fra 546.378 kr.

MINI John Cooper Works

Fra 546.378 kr.

MINI John Cooper Works set forfra kører på racerbane

MINI John Cooper Works

MINI JCW. 231-306 hk. Forbrug 12,3-14,7 km/l. CO2-udledning 155-186 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

306 hestekræfter

Der ligger en ægte sportslighed i generne på MINI John Cooper Works-modellerne. Med sin utrolige ydeevne på 306 hestekræfter, høj aerodynamik, store sportsudstødninger og sportsaffjedring signalerer de kernen i motorsport. MINI John Cooper Works har desuden en særdeles god bremseevne. Modellerne er helt suveræne og er lavet til at imponere alle og enhver. 

Højdepunkter

Motor

Motor

Under motorhjelmen på denne sporty MINI Cooper finder du en 4-cylindret TwinPower Turbo-motor med et omdrejningsmoment på 450 Nm og 306 hk. Det giver en maksimal hastighed på 250 km/t, så du kan virkelig få lov til at udleve drømmen som racerkører. 

ALL4 firehjulstræk 

ALL4 firehjulstræk 

Bilen har ALL4 firehjulstræk, som gør den egnet til alle terræn og vejrforhold, så lige meget hvilke forhindringer, der er på køreturen, kan du blot nyde turen i en MINI John Cooper Works. Du får derfor en helt utrolig kontrol over alle køresituationer.

Mand bærer hjul til MINI John Cooper Works

Sportsdetaljer

Indeni bilen finder du sportsrat i blødt læder med røde tråde. Der er en 8-trins Steptronic-automatgearkasse, så du ikke behøver skifte gear, men bare kan nyde køreturen. Derudover har den sportssæder med hovedstøtte og sidestøtte. Du får også sidedæksler med John Cooper Works-emblemet og John Cooper Works dørtrin. Af andre funktioner og features kan nævnes bagspoiler, pedalkapper i rustfrit stål, forrudedisplay og head-up display, der sikrer et maksimalt fokus på vejen.

Læs mere