MINI Countryman Electric 2024

Fra 375.000 kr.

MINI Countryman Electric 2024

Fra 375.000 kr.

Forlygte på MINI Countryman Electric

Ny elektrisk MINI Countryman

MINI COUNTRYMAN E. 204 HK. Rækkevidde op til 462 km. Forbrug 15,9-17,4 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 6t 15 min. Hurtigopladning 10-80% v 130 kW: 29 min.
MINI COUNTRYMAN SE ALL4. 313 HK. Rækkevidde op til 433 km. Forbrug 17-18,5 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 6t 15 min. Hurtigopladning 10-80% v 130 kW: 29 min.

Ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Større MINI. Mere MINI.

 

Alle de lækre MINI-detaljer. I store mængder og i en lidt større bil. Kraftigt konstrueret i et markant SUV-design med den karakteristiske udstråling, der giver den nye fuldelektriske MINI Countryman et unikt, selvtillidsfuldt og modigt udtryk.

Højdepunkter

Tilpasset dit humør

Tilpasset dit humør

Din MINI Countryman er skabt til at være unik. Og ud fra din dagsform, kan du justere bilens indstillinger, så den passer til dit humør. Det gælder både køreindstillinger, belysning og lyd. MINI Experience Mode giver dig med andre ord alle muligheder for, at du kan føle dig godt tilpas i alle situationer.

Robust og sportslig

Robust og sportslig

En MINI skal være sjov at køre i. Også selvom den er lidt større end andre lækre MINI'er. MINI Countryman har et lavt tyngdepunkt, optimeret vægtfordeling og et imponerende vejgreb i kraft af den optimerede dækbredde. Det lille rat er med til at give en klassisk og sportslig fornemmelse, der kommer til fuldt udtryk i bilens Go-Kart-indstilling.

Kompromisløs køreglæde

Kompromisløs køreglæde

Du har alle muligheder for at skille dig ud, når du kører i en MINI. Den nye, elektriske Countryman har alufælge på 17"-21", og det giver et udtryk af selvtillid og kompromisløs køreglæde. Fælgenes letvægtsdesign er med til at øge fornemmelsen af lethed, humør og charmerende udstråling på vejen.

Den mest voksne MINI

 

MINI er ikke et spørgsmål om størrelse. MINI er en livsstil. Derfor findes MINI også i flere størrelser, og Countryman er den mest voksne MINI nogensinde. Den er 13 cm. længere og 6 cm. højere, hvilket giver endnu mere plads til smil, humør og alle de oplevelser, livet tilbyder dig.

Fronten

Fronten

MINI har sit unikke udtryk, og fronten er et af de mest karakteristiske træk. På MINI Countryman er den robuste fremtoning, den kraftfulde motorhjelm og de karakteristiske forlygter nemme at genkende.

Siden

Siden

Formen på en MINI er definerende for udtrykket, der på samme tid er robust, kompakt, slankt og smidigt. Kontrasttaget er også karakteristisk og fås i flere forskellige farvemuligheder, der passer sammen med de stilfulde C-stolpedesign.

Bagenden

Bagenden

MINI Countryman er skabt til rummelighed. Designet er stadig klassisk MINI, selvom der er gjort plads til endnu mere liv og bagage i kabinen. De ikoniske baglygter er med til at fuldende udtrykket på det iøjnefaldende design.

Knivskarpe detaljer

 

Du kommer ikke til at mangle noget, når du tager plads i din MINI Countryman. For den er fyldt med lækkert udstyr. Og i en MINI kan du forvente, at det hele er holdt i et minimalistisk og enkelt design, der giver endnu mere plads til dig. Her er alt det unødvendige skåret fra - i stedet er der gjort ekstra meget ud af detaljerne, så din MINI er sjov at køre og står knivskarpt.

Simpelt og logisk

Simpelt og logisk

I en MINI Countryman har du alle funktioner og nødvendigheder lige ved hånden. Gearvalg, MINI Experience Modes, udstyr, touchskærm og alt det andet, du har brug for. De mange funktioner er nemme at betjene, og cockpittet er designet, så du simpelt og logisk har adgang til det hele.

Unik OLED-touchskærm

Unik OLED-touchskærm

Uanset hvor du kigger hen i din MINI Countryman, er der unikke detaljer. Det mest iøjnefaldende er dog den runde OLED-touchskærm, der med sine 240 mm. i diameter er pakket ind i kvalitetsglas, så displayet får et markant og minimalistisk design. Det er både hjertet i bilens infotainment og styring af funktioner og instrumenter.

Tjekket materialevalg

Tjekket materialevalg

Kabinen er lige så unik som resten af din MINI Countryman. For her er brugt særligt udvalgte materialer, der tager udgangspunkt i stofmaterialer. Det giver en behagelig og komfortabel fornemmelse i kabinen og går igen på både instrumentpanel, dørbeklædning og som en del af rattet.

Lang rækkevidde. Langvarig køreglæde

 

Den nye, elektriske MINI Countryman har en rækkevidde på op til 462 km. med fuldt opladet batteri, og den er både nem og hurtig at oplade, så du kan få glæde af de mange egenskaber, den rummer.

Kør efter dit humør

Kør efter dit humør

MINI Countryman har tre forskellige køreindstillinger, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dine behov. Vælg mellem Green Mode, der er effektiv og besparende, Core Mode, der er klassisk og behagelig eller Go-Kart Mode, der er sporty og dynamisk.

Automatisk optimering

Automatisk optimering

Med ALL4-firehjultræk fordeler din MINI Countryman trækkraften mellem alle hjul. På den måde får du et ekstra godt vejgreb, fordi din bil automatisk registrerer, hvordan den yder den bedste køreoplevelse.

Tilvælg den smarte Driving Assistant

Tilvælg den smarte Driving Assistant

Når du kører i en MINI Countryman, har du adgang til Driving Assistant som tilvalg. Her bliver du advaret, når der er køretøjer i den blinde vinkel, tværgående trafik m.m. Den er også udstyret med kamera- og radarbaserede førerassistentfunktioner, der hjælper dig til en mere komfortabel og sikker kørsel.

Performance

Mini Countryman Electric E 1440X810px

Rækkevidde: 462

Elforbrug KWH/100 KM (WLTP): 15,9 - 17,4

0-100 KM/H: 8,6 sek

Ydelse i hk: 204

Max hastighed km/t: 170 km

 

Mini Countryman Electric Se 1440X810px

Rækkevidde: 433

Elforbrug KWH/100 KM (WLTP): 17 - 18,5

0-100 KM/H: 5,6 sek

Ydelse i hk: 313

Max hastighed km/t: 180 km

 

Hvor lang tid tager det at lade?

Opladningstid kan variere efter ladestationer, udendørstemperatur, bilens tilstand m.m. Nedenstående er ladetider under optimale forhold.

Ekstraudstyr: 22kW AC ladning. Opladning med 22 kW på en AC hjemmelader kræver at man tilkøber denne mulighed til sin bil. Derudover skal man sikre sig, at husstanden kan levere 22kW (mange kan kun levere op til 11 kW), samt at husstandens ladestander understøtter dette.

Er du mere til benzin?

Er du mere til benzin?

Så fås MINI Countryman Electric også i en benzin-udgave.

Se mere