MINI Aceman

MINI Aceman

Bliv introduceret til den nye, elektriske MINI Aceman

MINI ACEMAN E. 184 HK. Rækkevidde op til 305 km. Forbrug 13,7-15 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 4,25 timer. Hurtigopladning 10-80% v 70 kW: 28 min.
MINI ACEMAN SE. 218 HK. Rækkevidde op til 400 km. Forbrug 14,1-15 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 5,75 timer. Hurtigopladning 10-80% v 95 kW: 31 min.

Ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

MINI Aceman tager næste stik

 

MINI Aceman er helt sin egen. Og alligevel bygger den på alt det bedste fra MINI-universet, som du kender det. En crossover, der størrelsesmæssigt lægger sig mellem MINI Cooper og MINI Countryman, og som kombinerer elektrisk innovation, sportslige fornemmelser og klassisk komfort.

Højdepunkter

Minimalistisk og klassisk

Minimalistisk og klassisk

MINI Aceman er en klassisk MINI, når du sætter dig tilrette i den reducerede, overskuelige og helt igennem klassiske kabine.

Karismatiske karaktertræk

Karismatiske karaktertræk

Du er ikke i tvivl om, at det er en MINI, når du kigger på dens former. De karakteristiske kanter og de karismatiske rundinger.

Nyskabende køreoplevelse

Nyskabende køreoplevelse

MINI Aceman er klassisk, for det skal en MINI være. Men lad dig ikke snyde. Det klassiske look er fyldt med nyskabende udstyr og teknologi.

DESIGN

Markant og legesyg attitude

 

Den nye MINI Aceman er både kraftfuld og legesyg på samme tid. Den er lige så robust, som den ser ud, og samtidig er den fyldt med højt humør, der både smitter dem, der ser den på vejen, og dig der sidder bag rattet.

Fronten

Fronten

Med en ottekantet kølergrill stjæler MINI Aceman hurtigt opmærksomheden og kombinerer det klassiske MINI-look med tydelige remindere om, at MINI er blevet elektrisk og gemmer på den smarteste teknologi under overfladen.

Siden

Siden

Fremtoningen er både kompakt og muskuløst og udstråler selvsikkerhed og individualitet. De 17"-19" store alufælge er med til at understrege den stilfulde attitude på MINI Aceman.

Bagenden

Bagenden

Det flotte bagparti er med til at forstærke bilens kraftfulde fremtoning, og den mørkfarvede spoiler er både med til at løfte udseendet og forbedre vejgrebet og aerodynamikken.

Nedtonet og oplagt

 

Uanset om du har brug for fuldstændig ro, eller om du vil bryde stilheden med sang, latter, snak og musik, er kabinen i MINI Aceman stedet, der giver dig muligheden. Aceman er nemlig klar til det hele - det er dit humør, der afgør, hvad der skal fyldes i den.

OLED-display som omdrejningspunkt

OLED-display som omdrejningspunkt

MINI Aceman er ikke bare opsigtsvækkende udenpå. Også når du sidder bag rattet, er MINI Aceman i en klasse for sig, og OLED-displayet sætter overliggeren højt. Det runde display har en diameter på 240 mm og er kabinens omdrejningspunkt.

Aceman er i samme humør som dig

Aceman er i samme humør som dig

Med MINI Experience Modes kan du indstille din MINI Aceman, så design, lys og lyd passer til dit humør. Med en enkelt kommando kan du ændre udseende og stemning i kabinen.

Hold masken i Acemans striksæder

Hold masken i Acemans striksæder

MINI Aceman siger nej tak til læder - og jatak til god gammeldags strik. Og så alligevel ikke, for sædernes betræk er i 2D-strik, der er skabt til en praktisk, varmhjertet kabine, der er lige så moderne, som den er retro-inspireret.

Egenskaber

Moderne og teknologiske løsninger

Hurtig respons og lavt tyngdepunkt

Hurtig respons og lavt tyngdepunkt

Det er til at mærke, at du sidder bag rattet i en elektrisk, når du sætter dig til rette i MINI Aceman. Reaktionerne er hurtige, tyngdepunktet er lavt, og du får en fornemmelse af en unik kombination mellem sportslige præstationer og byvenlig smidighed.

Smart at køre - smart at stoppe

Smart at køre - smart at stoppe

MINI Aceman er fyldt med smarte assistenter, der gør din køretur sjovere og endnu mere komfortabel. Fartpilot og vognbaneassistent er bare nogle af dem. Og når du ikke skal køre længere, er MINI Aceman stadig smart, for så hjælper parkeringsassistenterne dig godt og sikkert på plads.

Frisk, friskere, friskest

Frisk, friskere, friskest

I din MINI Cooper Aceman kan du vælge mellem tre køre-modes. Vælg Green Mode for den mest økonomiske kørsel, Core Mode for en klassisk, komfortabel og sofistikeret køreoplevelse eller Go-Kart Mode for den mest sportslige Aceman-oplevelse.

Performance

Mini Aceman Modeloversigt Textpicker

Rækkevidde: Op til 305 km

Elforbrug KWH/100 KM (WLTP): 13,7 - 15

Opladningstid 10-80% v/70 kW: 28 min.

Ydelse i hk: 184

Mini Aceman Modeloversigt Textpicker

Rækkevidde: Op til 400 km

Elforbrug KWH/100 KM (WLTP): 14,1 - 15

Opladningstid 10-80% v/70 kW: 31 min.

Ydelse i hk: 218