MINI Countryman 2024

Fra 456.291 kr.

MINI Countryman 2024

Fra 456.291 kr.

MINI Countryman hos Bayern AutoGroup

Helt ny MINI Countryman

MINI Countryman 170-218 hk. Forbrug 14,7-16,9 km/l. CO2-udledning 133-154 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr.

Skabt til at booste din selvtillid

I 2010 kom den første generation af MINI Countryman til verden. I 2017 fulgte anden generation. Nu er tredje generation klar. Den kommer i to modeller, og akkurat som sine forfædre, er de legesyge, fyldt med attitude og frække at se på.

Højdepunkter

Større og lidt mere moden

Større og lidt mere moden

MINI Countryman er 13 cm længere og 6 cm højere end sin forgænger. Og med op til 25% mere bagagerumsvolumen kan man sige, at den er blevet lidt mere moden.

Fyldt med adrenalin

Fyldt med adrenalin

Du kan som standard vælge mellem tre forskellige MINI Experience Modes alt efter dit humør. Kør i Green Mode og optimer dit brændstofforbrug, vælg Core Mode og få sofistikeret komfort, eller vælg Gokart Mode og mærk adrenalinen strømme ud i årene.

Intelligent komfort

Intelligent komfort

MINI Countryman er ligeså sikker, som den er sjov. Driving Assistant (tilvalg) advarer dig om køretøjer i den blinde vinkel, styrer bilen tilbage i vognbanen og registrerer den tværgående trafik bag dig, når du bakker.

Design

Stilfuld og vild med eventyr

Du kan se det på den. MINI Countryman udstråler selvtillid og eventyrlyst. Designet er den perfekte kombination af smukke linjer og robuste former, der vil få folk til at kigge.

Fronten

Fronten

Den otte-kantede kølergrill, de karakteristiske, runde forlygter og den kraftfulde motorhjelm. Den vil frembringe smil. Både hos dig, der sidder bag rattet, og hos dem, der møder jer.

Siden

Siden

Den er 13 cm længere end den foregående model. Og med de unikke 17”-20” alufælge (op til 21" som tilvalg) ser MINI Countryman elegant og frisk ud.

Bagenden

Bagenden

Der findes vel næppe en mere ikonisk baglygte? Vælg mellem tre forskellige lyssignaturer. Uanset hvad du vælger, er resultatet flabet, og sammen med de brede hjulkasser får den et robust udtryk.

Bliv så længe, du vil

Tag bare en omvej. Eller meld dig til en ekstra køretur. For det betyder mere tid i kabinen. Den kan du nemlig ikke få nok af.

Kabinens bankende hjerte

Kabinens bankende hjerte

OLED-touchskærmen er det første, du får øje på i kabinen. Det er verdens første runde skærm af sin slags, og via den styrer du infotainment og diverse førerfunktioner.

Lækker og praktisk

Lækker og praktisk

Materialet er lækkert, let at rengøre og emmer af kvalitet. Og plads er der nok af. Bagsæderne kan nemlig klappes helt ned for at gøre bagagerummet større. Eller du kan forskyde det helt op til 13 cm bagud eller fremad, og på den måde skabe mere plads til ben eller bagage.

Nye looks

Nye looks

Rattet er blevet lidt mindre. Det giver en mere intens gokart-følelse. Og de fem intuitive betjeningselementer lige under touchskærmen har fået et nyt design og er nu endnu nemmere at betjene.

Egenskaber

Eventyret venter på dig

MINI Countryman er præcis så legesyg, som du forventer. Styr infotainmentsystemet med din stemme, aktivér Gokart Mode og prøv så, om du kan stoppe med at smile.

Lad dit humør bestemme stilen

Lad dit humør bestemme stilen

Vælg mellem tre forskellige MINI Experience Modes med hver deres udtryk og komfort. Green Mode optimerer dit brændstofforbrug, Core Mode giver sofistikeret og behagelig komfort. Og så er der Gokart Mode. Behøver vi forklare den?

Din personlige assistent, SPIKE

Din personlige assistent, SPIKE

Aktiver MINI Intelligent Personal Assistant med din stemme. Sig: “Hey MINI”, og betjen vigtige funktioner som f.eks. navigationssystemet, telefonen, radioen eller klimaanlægget.

Fyldt med kræfter

Fyldt med kræfter

Den spændende MINI TwinPower Turbo-teknologi giver den helt rigtige effekt og følelse, når du sidder bag rattet i MINI Countryman. Og hvis du vælger modellen med firehjulstræk, er du garanteret uovertruffen vejgreb uanset underlag.

Performance

Vælg mellem to legesyge modeller

Uanset hvilken du forelsker dig i, er du garanteret den velkendte MINI-følelse.

MINI Countryman

Ydelse: 170 hk

Drejningsmoment: 280 NM

Brændstoftype: Benzin

0-100 km/t: 8,3 sek.

Brændstofforbrug km/l: 16,1-16,4

CO2 udledning g/km (WLTP): 133-155

Max hastighed: 212 km/t

MINI Countryman

Ydelse: 218 hk

Drejningsmoment: 400 NM

Brændstoftype: Benzin

0-100 km/t: 5,4 sek.

Brændstofforbrug km/l: 14,7-15,4

CO2 udledning g/km (WLTP): 147-154

Max hastighed: 250 km/t

John Cooper Works

MINI John Works Countrymans repræsenterer en stolt motorsportshistorie, der går hele fem årtier tilbage i tiden. Bilens 2,0-liters turbomotor med 4 cylindre leverer en imponerende og kraftfuld effekt. Denne kompakte SUV udstråler styrke og robusthed og tiltrækker sig opmærksomhed på vejene.

Er du mere til elektriske modeller?

Er du mere til elektriske modeller?

Så fås MINI Countryman også i en elektrisk udgave.

Se mere