MINI COUNTRYMAN S HERO 3100X1330

MINI Countryman

Fra 382.715 kr.

Eventyrlyst og praktik

Bilen, der rummer det hele. Med sin kraftfulde motor, sit SUV-agtige design og et væld af assistentsystemer kan MINI Cooper Countryman vække eventyrlysten hos alle. Den har selvfølgelig masser af plads i kabinen – og helt op til 1.390 liter i bagagerumsvolumen – så der er god plads til både passagerer og bagage på dit næste eventyr. Men ikke nok med, at den er velegnet til eventyr, så egner den sig også til praktisk hverdagskørsel og bykørsel.

Køreglæden

Køreevne og funktioner

Køreevne og funktioner

ALL4 firehjulstrækket giver dig mulighed for at have fuld kontrol over kørslen. Derudover har bilen en kraftfuld TwinPower Turbo-motor og et 8-trins automatgear, så du ikke behøver skifte gear. Samtidig bliver du forkælet med punkteringsfrie, Runflat dæk, multifunktionelt instrumentpanel, adaptive LED forlygter og et eksklusivt læderindtræk. Du kan vælge den udstyrsmodel, der passer dig bedst (essential, experience eller maximise).

Sikkerhed

Sikkerhed

Dynamisk stabilitetskontrol er sensorer, der alarmerer dig, hvis bilen er ved at skride ud. Den adaptive fartkontrol sikrer, at du ikke kommer for tæt på forankørende bilister. MINI Countryman er desuden udstyret med kollisionsalarm, så du kan undgå farlige kørselssituationer. Den har også elektrisk parkeringsbremse, så du sikkert kan parkere alle steder. Derudover har MINI Countryman 8 airbags og førerassistance – sikkerheden er i dén grad sat først.

MINI COUNTRYMAN Gallery 2440X1373 D

Intelligente systemer

Bilen er udstyret med Easy Opener, som er en sensor under bagkofangeren, så du nemt kan åbne bagagerummet med en let fodbevægelse. Der er en elektrisk sædeindstilling, så du nemt kan justere sædet og sidde helt rigtigt. Derudover har du mulighed for at være i håndfri kontakt med omverdenen med MINI Connected. Du kan nemt lytte til din yndlingsmusik, have samtaler over højtaleranlægget eller blot sende en besked via MINI Connected. Der er parkeringsassistent med bakkamera, kan du nemt parkere bilen alle vegne.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte MINI Countryman