MINI Cooper 2024

Fra 385.543 kr.

MINI Cooper 2024

Fra 385.543 kr.

MINI Cooper C 2024 der kører på en vej

MINI Cooper. Seriøst legesyg.

MINI Cooper. 156-204 hk. Forbrug 15,6-16,9 km/l. CO2-udledning 133-144 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr.

Man bliver aldrig for gammel til at lege

Den er stadig den samme. De gode, gamle dyder og klassiske kendetegn. Alligevel er den nye MINI Cooper alt andet end gammeldags, for uanset hvor gammel man er, må man aldrig glemme at lege. Derfor har vi leget os frem til en ny og seriøs udgave med de velkendte enkle linjer, rene overflader og den altid inspirerende og humørfyldte attitude.

Højdepunkter

Avanceret teknologi - helt simpelt

Avanceret teknologi - helt simpelt

I MINI Cooper er al den avancerede teknologi gemt bag de rene overflader. På den måde er det nemmere at nyde alle funktionerne, som er simple at navigere i og ukomplicerede at holde overblik over.

Minimalistisk og ikonisk

Minimalistisk og ikonisk

Du har overblikket over MINI Coopers funktioner i det ikoniske 240 mm midterdisplay. Det fungerer både som instrumentbræt og infocenter - og hvis vi ville prale, havde vi også nævnt, at det er det første cirkulære OLED-display i verden.

Store oplevelser med MINI Experience

Store oplevelser med MINI Experience

Du kan tilpasse din MINI til dit humør ved at bruge bilens MINI Experience-tilstande. Her tilpasses baggrundsbelysning og lyden i kabinen, så det hele passer sammen og giver dig den største MINI-oplevelse.

Design

En seriøst legesyg udstråling

Det simple og klassiske udseende på den nye MINI Cooper giver dig alle muligheder for at gøre MINI Cooper til din helt egen. Din personlighed, dit smil, dit humør og dine behov - der er plads til det hele i den komprimerede og unikke MINI Cooper.

Fronten

Fronten

Med en MINI Cooper kan du godt vænne dig til, at folk omkring dig kigger. Man kommer nemlig hurtigt til at gøre store øjne, når man bliver mødt af den intense men enkle forende med de runde forlygter og det otte-kantede gitter.

Siden

Siden

De fleste bliver blødere med alderen. Det gælder også kanterne på MINI Cooper. Selvom det velkendte udseende ikke er til at tage fejl af, er kanterne blevet lidt rundere - og de nye 16-18" fælge giver en frisk og selvtillidsfuld udstråling.

Bagenden

Bagenden

Selvom en MINI Cooper skal være klassisk, behøver det ikke være så firkantet. Faktisk har vi valgt at gøre de nye baglygter trekantede i stedet. Og du kan vælge tre forskellige signaturer til lygterne, så de passer til dit humør.

Plads til fordybelse - plads til fornøjelse

I din MINI Cooper er du omsluttet af komfortable løsninger og kompromisløse detaljer. Skab dit eget rum til fordybelse - eller inviter familien og vennerne ombord og udnyt de mange muligheder for en sjov køreoplevelse i fællesskab.

Assistenten er lige ved hånden

Assistenten er lige ved hånden

Det er ikke til at se, hvor kompleks teknik, der ligger i din MINI Cooper. Men de mange køreassistenter giver dig bl.a. assistance til vognbaneskift, dynamisk fartpilot, kollisionsadvarsel og meget andet.

Selv parkering bliver en fornøjelse

Selv parkering bliver en fornøjelse

Hvis der er noget, der kan trække humøret nedad, er det problemer med at finde en parkeringsplads i byen. Med MINI's parkeringsassistent behøver du hverken spekulere over, hvilke pladser, der er store nok - og hvordan du kommer ind på dem. Det klarer din MINI stort set af sig selv.

Du er ikke alene

Du er ikke alene

Selv når der ikke er andre i din MINI end dig selv, er du ikke alene. Sig 'Hey MINI', og din personlige, stemmestyrede assistent er klar til at hjælpe dig med at styre navigationen, klare et telefonopkald, tjekke vejrudsigten - og mange andre brugbare funktioner.

Egenskaber

Komfort og køreglæde

Med MINI Cooper får du den klassiske gokartfølelse, men med al den komfort, du kan ønske dig.

Hvordan er dit køre-humør?

Hvordan er dit køre-humør?

Den nye MINI Cooper giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige køretilstande. Vil du køre sparsommeligt, spontant eller sportspræget? Vælg mellem Green Mode, Core Mode eller Go-Kart Mode.

Behagelig og kompromisløs

Behagelig og kompromisløs

MINI Cooper reagerer prompte, når du rammer speederen. Men den gør det på en blid og komfortabel måde. Blød acceleration og ekstra stabilitet giver følelsen af behagelig og kompromisløs kørsel på samme tid.

Fræk aerodynamik

Fræk aerodynamik

Det er et særsyn, at en bil kan være robust og aerodynamisk på samme tid. Men det kan MINI Cooper, der er designet til at have maksimal effektivitet og smidighed på vejene.

Performance

Se detaljer for MINI Cooper

MINI Cooper

Ydelse: 156 hk

Drejningsmoment: 230 NM

Brændstoftype: Benzin

0-100 km/t: 7,7 sek.

CO2 udledning g/km (WLTP): 133-139

Max hastighed: 225 km/t

 

MINI Cooper

Ydelse: 204 hk

Drejningsmoment: 300 NM

Brændstoftype: Benzin

0-100 km/t: 6,6 sek.

CO2 udledning g/km (WLTP): 138-143

Max hastighed: 242 km/t

 

Er du mere til elektriske modeller?

Er du mere til elektriske modeller?

Så fås MINI Cooper også i en elektrisk udgave.

Se mere