Gul MINI Cabrio parkeret ved siden af rapsmark

MINI Cabrio

MINI Cooper Cabrio. 136-178 hk. Forbrug 15,4-16,7 km/l. CO2-udledning 136-141 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Kom lidt tættere på himlen

Tag forskud på den ægte sommerfølelse med sol og udsigt til blå himmel. I den nye MINI Cabrio får du ufiltreret adgang til fuglenes fløjten, naturens dufte og varm vind i håret.

Fintunet design

Den nye MINI Cabrio er i 2021-udgaven blevet fintunet rent designmæssigt, og en mere ren og dynamisk MINI silhuet har set lyset, nu 10 centimeter længere og 4 centimeter bredere. De nye linjer udtrykker både elegance og power på samme tid, uden at designerne er gået på kompromis med det klassiske og ikoniske MINI udtryk. Et nyudviklet soft-top-tag, LED-forlygter og ’Union Jack’-baglygter er standard, og der er kommet flere bilfarver og individuelle tilpasningsmuligheder – så du kan skræddersy præcis den MINI Cabrio, du drømmer om. Kabinen har også fået en designmæssig overhaling, og du vil opleve et super raffineret interiør, ikke mindst på grund af den nye polstring og opdateringen af cockpittet.

Kvinde går forbi gul MINI Cabrio parkeret ved bygning
Gul MINI Cabrio parkeret ved siden af rapsmark

Mere plads til alt det sjove

MINIs kreative pladsudnyttelse giver dig mere bagageplads, end du måske kunne forvente af sådan en lille rap sag. Modellen er, som den eneste i MINIs modelprogram, udstyret med en ’Easy Load’-funktion. Når toppen er oppe, har du 215 liter aflægningsplads, og når solen skinner, og toppen er nede, har du 160 liter at gøre godt med. Lægger du det ene bagsæde ned, får du også mulighed for at hente terrassebrædder i trælasten, eller tage dit surfbræt med på tur (den åbne bagklap kan bære 80 kg).

Nyd den sagnomspundne køredynamik og en udpræget sportslighed i smukt samspil med grænseløs frihed – MINI Cabrio leverer hverdagseventyr på højt plan.

Book prøvetur