MINI Cabrio

MINI Cabrio

Fra 298.597 kr.

Mærk sommersolen

Brug dine sanser og nyd sommersolens stråler i en cabriolet udover det sædvanlige. I den flotte MINI Cabrio kan du køre med taget nede og rigtig mærke solens stråler mod huden. Det tager kun 18 sekunder at åbne taget, og det kan åbnes ved hastigheder op til 30 km/t. Bilen emmer af selvsikkerhed og luksus, der garanterer ægte køreglæde.

Konnektivitet og assistentsystemer
MINI Connected 

MINI Connected 

Med MINI Connected får du mulighed for at være i kontakt med omverdenen under køreturen i din MINI Cabrio. Du kan få informationer, underholdning og forskellige services direkte på infotainmentskærmen. Infotainmentsystemet med den 6,5 tommer store touchscreen (8,8 tommer ved MINI Online pakken) gør det nemt og sikkert for både dig og passagererne at nyde yndlingsmusikken, f.eks. via apple carplay, eller ringe håndfrit op til andre over højttalersystemet. 

Assistentsystemer i MINI cabriolet

Assistentsystemer i MINI cabriolet

Med RTTI (Real-Time Traffic Information) får du live informationer om trafikken, så du kan finde en alternativ rute, hvis der er sket et uheld, der er vejarbejde eller kødannelse. MINIs navigationssystem sørger for, at du altid kan finde vej og komme frem på den hurtigste måde. Derudover er der MINI Park Assist, som gør det lettere for dig at parkere alle steder. Bakkameraet sikrer, at du tydeligt kan se, hvad der er bagved din cabriolet. 

MINI CABRIO Gallery 2440X1373 B
Sikre køreture

Du får altid den højeste sikkerhed på alle køreture i din cabriolet. Dynamic Traction og Stability Control er sensorer, der hjælper dig med at undgå udskridning, og som giver dig de bedste egenskaber på alle slags underlag. MINI Driving Assistant giver dig øget sikkerhed med kameraer, der aktiverer bilens fartkontrol og kan sætte hastigheden lidt ned. Derudover får du skiltegenkendelse med Traffic Sign Memory, der giver advarsler om fartbegrænsninger og lignende, samt MINI Matrix LED forlygter, som giver godt udsyn i alle situationer. Du har mulighed for at tilpasse din MINI cabriolet med 3 forskellige udstyrsmodeller: essential, experience eller maximise.

Læs mere