MINI Cooper Electric 2024

Fra 272.900 kr.

MINI Cooper Electric 2024

Fra 272.900 kr.

Forlygte på MINI Cooper Electric

MINI Cooper. Helt ny.
Helt elektrisk.

MINI COOPER E. 184 HK. Rækkevidde op til 305 km. Forbrug 13,7-14,7 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 4,5 timer. Hurtigopladning 10-80% v 75 kW: 28 min.
MINI COOPER SE. 218 HK. Rækkevidde op til 402 km. Forbrug 14,1-14,7 kWh/100km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 5,25 timer. Hurtigopladning 10-80% v 95 kW: 30 min.

Ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

MINI Cooper Electric 2024 sætter strøm til din køreglæde

 

If it ain't broken, don't fix it. De klassiske ord holder stadig - og derfor har vi heller ikke ændret i opskriften på den perfekte MINI. Men vi har forfinet den og gjort den elektrisk. Du får med andre ord den klassiske køreglæde, fleksibilitet og funktionalitet i en endnu mere moderne og helt elektrisk version.

Højdepunkter

Komprimeret, komplet og ukompliceret

Komprimeret, komplet og ukompliceret

Avanceret teknologi behøver ikke være svært at bruge. Derfor har vi både komprimeret størrelsen og gørelsen i den komplette og ukomplicerede elektriske MINI Cooper.

Op til 402 km. rækkevidde på en opladning

Op til 402 km. rækkevidde på en opladning

Med MINI Cooper Electric SE får du en rækkevidde op til 402 km. på en opladning, mens MINI Cooper E giver dig op til 305 km. køreglæde på en enkelt opladning.

Maksimal komfort i minimalistisk kabine

Maksimal komfort i minimalistisk kabine

Der er ikke sparet på noget i kabinen på den nye elektriske MINI Cooper. Men det hele er samlet i et minimalistisk og lækkert design med OLED-displayet som omdrejningspunkt.

Iøjnefaldende og unik

 

MINI Cooper skiller sig ud. Uden unødige tricks og overdrevne detaljer. Først og fremmest fordi den er sig selv. Unik, klassisk og simpel på en måde, der udstråler overskud, selvtillid og individualitet.

Fronten

Fronten

MINI Cooper er også i den elektriske udgave helt klassisk på fronten. De cirkelformede forlygter er naturligvis med unik LED-lyssignatur, og fronten gemmer på teknologi i massevis, så du kan nyde de innovative køre- og parkeringsassistenter.

Siden

Siden

Den klassiske silhuet er let at genkende, og den er forstærket af lang akselafstand og flotte flader. Inddelingen af karosseri, rudeområde og kontrasttag er ikonisk, og de kompromisløse alufælge udstråler selvsikkerhed og styrke.

Bagenden

Bagenden

Bilisterne, der kører bag dig, vil have svært ved at undgå at få et smil på læben. For de nye trekantede baglygter giver et særligt look, der falder i øjnene på en måde, der på samme tid er nyskabende og klassisk.

Den indre skønhed

 

Det er svært ikke at blive fanget af det unikke ydre på en MINI Cooper. Men skønheden findes også indvendig. Minimalistisk, klassisk og skabt med omtanke. De mange funktioner er nemme at betjene, og alt er skabt i materialer, der hæver komfortniveauet til højeste klasse.

Ultratyndt OLED-display

Ultratyndt OLED-display

Overblik og visuelt fokus bliver taget til et helt niveau. Det diskrete, men alligevel opsigtsvækkende, OLED-display har en diameter på 240 mm. Det fungerer som omdrejningspunkt i instrumentpanelet og er bekvemt og centralt placeret.

 Komfortable materialer

Komfortable materialer

Det hører med til en MINI Cooper, at du kan tilpasse din bil til dine unikke ønsker. Indvendig kan du vælge mellem forskellige designs, der alle er skabt til at give dig den optimale komfort. I kabinen er brugt et specialvævet stof, der både er praktisk, og som giver en blød og luksuspræget fornemmelse.

Små detaljer og store følelser

Små detaljer og store følelser

Rattet i MINI Cooper er lidt mindre og øger den sportslige fornemmelse af at køre i en go-kart, der reagerer prompte på enhver påvirkning. Sammen med den komfortable kabine og de lækre køreegenskaber, får du på samme tid det bedste fra flere verdener.

Egenskaber

Vælg den kørestil, der passer dig

Vælg den kørestil, der passer dig

I MINI Cooper E og MINI Cooper SE kan du vælge mellem Green Mode, Core Mode og Go-Kart Mode. Hver indstilling passer til forskellige køresituationer, og her kan du vælge mellem den batterisparende, den klassiske og den mere sportslige kørefornemmelse.

Smarte køreassistenter

Smarte køreassistenter

MINI Cooper E og SE er udstyret med en lang række smarte køreassistenter. De giver dig ikke bare en mere komfortabel kørsel, men de giver også en mere sikker tur. Active Cruise Control, kollisionsadvarsel og vognbaneassistent er bare nogle af de muligheder, du har.

Rækkevidde og køreevner

Rækkevidde og køreevner

MINI Cooper E og SE har henholdsvis en rækkevidde op til 305 km. og 402 km. Det vil tage dig 6,7 sek. at nå 100 km/t i en MINI Cooper SE, mens det tager 7,3 sek. i en MINI Cooper E.   

Performance

Mini Cooper S Textpicker 1440X810px

Rækkevidde: 285 - 305

Elforbrug KWH/100 KM (WLTP): 13,7 - 14,7

0-100 KM/H: 7,3 sek

Ydelse i hk: 184

Max hastighed km/t: 160 km

 

Mini Cooper SE Textpicker 1440X810px

Rækkevidde: 377 - 402

Elforbrug KWH/100 KM (WLTP): 14,1 - 15

0-100 KM/H: 6,7 sek

Ydelse i hk: 218

Max hastighed km/t: 170 km

 

Hvor lang tid tager det at lade?

Opladningstid kan variere efter ladestationer, udendørstemperatur, bilens tilstand m.m. Nedenstående er ladetider under optimale forhold.

Er du mere til benzin?

Er du mere til benzin?

Så fås MINI Cooper Electric også i en benzin-udgave.

Se mere