Række af BMW biler hos Bayern AutoGroup forhandler

Sæsonleasing

Sæsonleasing laves typisk på biler, der kun skal køre nogle måneder af året. Oftest er det biler, der står uden afgift. Således betales der kun afgift af bilen i de måneder den køres.

Denne type leasingaftale er specielt relevant for sportsvogne, cabrioleter, større firehjulstrækkere eller lignende specialbiler, der enten kun bruges om sommeren eller vinteren. Det kan f.eks. være for at passe på sin bil i den saltede vinterperiode eller blot fordi der ikke er behov for flere biler hele året.

Når perioden på sæsonleasingaftalen udløber, afmeldes nummerpladerne, og bilen holder igen stille, uden afgift. En sæsonleasingaftale kan laves som enten privatperson, erhverv eller på en splitleasingaftale.

Fordele ved sæsonleasing

Biler på sæsonleasing køre betydeligt færre kilometer end biler på en standard 36mdr. leasingaftale. Det betyder derfor en mindre afskrivning på bilen sammen med en besparelse på kun, at skulle betale registreringsafgiften i de aktive perioder med nummerplade på.

Med sæsonleasing bestemmer du nemlig selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv, og du betaler kun for registreringsafgiften i denne periode. Dette kan lade sig gøre, da flexleasing giver mulighed for at betale afgiften på bilen pr. måned.

Er din drømmebil f.eks. en åben BMW Cabriolet eller en stor SUV så kan bilen indregistreres i et begrænset antal måneder, f.eks. 6 sommermåneder, og du betaler dermed ikke afgift i de resterende måneder.

Her laver vi en kontrakt for aktivperioden og efterfølgende en kontrakt for passivperioden, hvor vi fortsat varetager finansiering af bilen samt forsikring.

Prismæssigt er passivperioden naturligvis billigere, da bilen ikke har plader på i den periode, og der derfor ikke betales registreringsafgift og grøn afgift.

Ved at sæsonlease din bil med et begrænset antal aktive måneder åbner der sig helt nye muligheder for at du kan få din drømmebil uanset årstid.