BMW Premium Selection biler holdende ved siden af hinanden

BMW PREMIUM SELECTION

  • 360 graders teknisk og kosmetisk tjek.
  • 24 måneders brugtbilsgaranti.
  • Bilen er højst 4 år og har maksimalt kørt 120.000 km.
  • Europæisk vejhjælp
  • Attraktive finansieringsmuligheder

Ønsker du dig en brugt BMW, der er så god som ny? Så skal du have en BMW certificeret brugt bil. Vi kalder dem BMW Premium Selection.


Når du køber BMW, uanset om den er ny eller brugt, så forventer du med rette klasse og kvalitet. Derfor er det heller ikke alle vores brugte modeller, der kan opnå klassifikationen BMW Premium Selection, men kun særligt udvalgte biler der får dette certifikat. Bilerne er under 5 år gamle og har maksimalt kørt 120.000 km, men ofte har de kørt meget mindre. Før modellen kan klassificeres som en Premium Selection, skal vi kende bilens fulde servicehistorik. Skulle den have fået udskiftet en del hos den tidligere ejer, er der garanti for, at der kun er blevet brugt originale BMW reservedele.

Kontrolleret fra grill til hækvinge

Premium Selection-certificeringen gælder kun biler, der er blevet testet og kontrolleret 360° både ude og inde, efter en procedure udviklet af BMW – meget lig den kontrol alle nye BMW’er er igennem, inden de forlader fabrikken. Kontrollen af de biler er så omfattende, at vi efterfølgende kan levere bilerne med en nyvognslignende garanti. Vær opmærksom på, at brugtbilsgarantien på en BMW Premium Selection købt i Danmark, og en BMW Premium Selection købt i f.eks. Tyskland, ikke dækker på helt samme måde. Kontakt din lokale Bayern AutoGroup for at få uddybet forskellene.

Når du køber en BMW Premium Selection-model, medfølger der et års gratis BMW Mobile Care vejhjælp. Og så længe du får bilen serviceret hos et autoriseret BMW værksted, bibeholder du vejhjælpsordningen uden beregning.

Læs mere

360° teknisk- og kosmetisk tjek

Bilen gennemgås minutiøst både ud- og indvendigt. Alle systemer, komponenter og funktioner kontrolleres, så vi er 100 % sikre på, at alt, lige fra airbags, dæk, bremser og lys, til radio og sædevarme fungerer helt optimalt. Den meget grundige og standardiserede kontrol sikrer, at du kan føle dig tryg ved, at din BMW Premium Selection-model er i perfekt stand når du modtager den – altså næsten som ny.

Attraktive finansieringsmuligheder

Vi kan hjælpe med en attraktiv finansieringsløsning. Kontakt din lokale Bayern AutoGroup, og få et tilbud inkl. finansiering på din næste drømmebil.