Familie leger med hund ved siden af parkeret BMW med tagboks

Korttidsleasing af BMW

Der kan være mange gode grunde til, at du har brug for at kunne lease en bil i en kort periode. Det kan være, du venter på din nye bil. Eller du har fået behov for to biler i en periode. Uanset dit behov har vi en bil til dig. Det er nemt. Det er inkl. forsikring, service og ejerafgift, og det er uden udbetaling. Leasingperioden er min. 6 mdr. og max 12 mdr. Vi tilbyder dette produkt til både privat og erhverv.

Det, du får med:

  • 0,- i udbetaling (kun to måneders depositum)
  • Forsikring, service og ejerafgift (selvrisiko på kr. 5.000,-)
  • 1.500 km/md.
  • Gælder i hele EU

Det, du kan tilkøbe:

  • Ekstra kilometer efter behov

Lige nu kan du lease:

Det varierer lidt, hvilke og hvor mange modeller vi kan tilbyde. Se det aktuelle udbud nedenfor. Du kan lease dem via nedenstående link. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 30 04 55, og så guider vi dig igennem og besvarer eventuelle spørgsmål.

Se modeller

Se modeller

Husk vi har modeller til både privat og erhverv.

Se priser og modeller her

Betingelser

Når du leaser en BMW hos os, skal du betale to måneders depositum. Depositummet refunderes, når bilen afleveres tilbage, og FDM har gennemgået bilen. Hvis du har kørt flere kilometer, end der var med i aftalen, trækker vi et beløb, der svarer til de ekstra kilometer, du har kørt, i dit depositum.

Du har mulighed for at lave en aftale med minimum 6 måneders binding og op til 12 måneder.

Du kan efter 5 måneder opsige din aftale med en måneds varsel, så du kan aflevere bilen efter 6 måneder.
Eksempel: Du afhenter din bil d. 8 januar, og ønsker at aflevere den igen efter 6 måneder. Du skal således senest d. 7 juni opsige aftalen, hvorefter du kan aflevere bilen d. 8. juli. Din måneds opsigelse følger således den dato, du har fået din bil.

Du skal være minimum 26 år for at korttidslease en BMW.

Leasing igennem SimplyGo

Det er SimplyGo, der varetager din aftale på vegne af Bayern AutoGroup. SimplyGo er en del af den samme koncern som Bayern AutoGroup. Du kan læse mere om SimplyGo og BMW korttidsleasing her.