BMW biler hos Bayern AutoGroup forhandler

Erhvervsleasing brugte biler

Bayern AutoGroup tilbyder også Erhvervs Leasing af brugte biler. Når du vælger at Erhvervs Lease en brugt bil hos Bayern AutoGroup, bestemmer du selv, om du ønsker en finansiel eller en operationel løsning.

Vi har stor erfaring med indkøb af udenlandske biler, som ofte er kendetegnet ved et højere udstyrsniveau. Skulle vi ikke have den ønskede bil på lager, så har vi dedikeret personale til at håndtere din forespørgsel og finde præcis den rigtige bil til dig.

Finansiel erhvervsleasing af brugte biler

Med Finansiel Erhvervs Leasing af en brugt bil, via Bayern AutoGroup, får du fleksibilitet og mulighed for selv at styre din biløkonomi. Samtidig undgår du, at binde store beløb i bil, eller registreringsafgift.

Ved finansiel leasing får du lavest mulige ydelse og størst mulige fleksibilitet. Restværdien fastsætter vi sammen, så vi sikrer, at du ikke får store uventede overraskelser, når leasingperioden udløber.

Når leasingperioden er slut, anviser du blot en køber til den fastsatte restværdi, eller forlænger aftalen.

Finansiel leasing er vores mindst komplicerede finansieringsform, og der er mange fordele. Den månedlige leasingydelse er relativ lav, og du har fuld frihed og fleksibilitet, hvis du f.eks. ikke kender dit fremtidige kilometerforbrug. Derudover er det en fordel, at du ikke skal betale den store registreringsafgift på 150% ved indgåelse af leasingaftalen.

Du slipper simpelthen for at binde stor kapital i din bil, og du bestemmer selv længden på din leasing.

Når man ved udløb af leasingaftalen skal indfri bilen til restværdien, så har man hele Europa som markedsplads. Bilen står nemlig, medmindre andet aftales, uden dansk registreringsafgift og det betyder, at man ikke er begrænset til det danske marked når bilen skal sælges. Ønskes leasingaftalen forlænget, så kan vi dog naturligvis også hjælpe med det.

Operationel erhvervsleasing af brugte biler

Med operationel Erhvers Leasing ved du på forhånd præcis, hvad bilen vil koste per måned.

Vi bærer risikoen for restværdien, og eliminerer dermed denne usikkerhed.

Operationel Erhvervs Leasing er for dig, der vil have fuldt overblik over dine bilomkostninger og har en nogenlunde klar forventning om årligt kørselsbehov. Har du det, så kender du også din biløkonomi i hele leasingperioden.

Udover den månedlige leasingydelse har du kun to variable omkostninger, nemlig brændstof og dæk. Derudover har du  to kendte omkostninger, nemlig forsikring og grøn ejerafgift.

Der benyttes forholdsmæssig betaling af registreringsafgiften (her betales en lav procentdel, ca. 1%, af registreringsafgiften hver måned) som grundlag for vores operationelle leasing. Dette muliggør, at vi kan tilbyde lavest mulig ydelse samtidig med, at du opretholder størst mulig sikkerhed og fleksibilitet.

Kører du mindre end 30% privat i din bil, kan du med fordel overveje split-leasing som en alternativ mulighed.