Forskellige modeller i BMW 8-serien parkeret i ørkenområde

Føl dig fri i BMW Serie 8

BMW 8-serien kan bedst beskrives som en elegant racer. Den er udviklet i samarbejde med BMWs M-afdeling og byder på en luksuriøs køreoplevelse. Læs mere om 8-seriens modeller herunder.

BMW 8-serien er din luksus sportsvogn

1. generation (1989-1999) (E31)

1. generation (1989-1999) (E31)

BMW Serie 8 har mere end 45 års historie at bryste sig af. Første generation af BMW 8 så dagens lys i 1989 ved International Motor Show (IAA) i Tyskland. Det er efterfølgeren til BMW 6-serien (E24) og bliver modtaget så godt, at over 5.000 eksemplarer er forudbestilt inden den første bil er leveret.

Bilens kileformede design med lang front er designeren Klaus Kapitzas værk og minder på nogle punkter om BMW M1 – en anden gammel klassiker. BMW Serie 8’s sportslige udtryk lover masser af performance, hvilket 5,0 liter V12 motoren ikke har noget problem med at leve op til med en ydelse på hele 300 hestekræfter. BMW 8-seriens teknologiske innovation gør den til den mest moderne af BMWs biler i slut 80erne.

Da bilen går ud af produktion i 1999, er der solgt mere end 30.000 eksemplarer.

 

2. generation (2018- ) (G14, G15, G16)

2. generation (2018- ) (G14, G15, G16)

Efter næsten 20 års pause genoplives BMW Serie 8 i 2018. Den kommer i 3 varianter: Coupé (G15), Cabriolet (G14) og Gran Coupé (G16). BMW 8-seriens unikke design vidner om ambitionerne for denne luksus sports coupé. Dens aerodynamiske design kombinerer trækkene fra en sportsvogn med masser af luksus indvendigt.

I BMW 8 Coupé bydes både fører og passager på en uovertruffen og luksuriøs køreoplevelse med lækre materialer og masser af teknologi, som f.eks. bilens digitale cockpit, der giver fuldt overblik over bilens indstillinger og kraft. BMW Serie 8 kommer naturligvis med de nyeste sikkerheds- og assistance-systemer.

BMW 8-seriens rødder i motorsportsverdenen er ikke til at fornægte. Den kommer med BMWs xDrive firhjulstræk og yder op til 625 hestekræfter i M8 Competition Coupé. På lanceringstidspunktet var det den mest kraftfulde motor i en BMW produktionsbil nogensinde, og det var da heller ikke småt med begejstringen, da Børsen testede bilen ved lanceringen i 2019. Læs deres fulde anmeldelse af BMW M8 Competition.

BMW 8 Cabriolet giver en anderledes og mere fri køreoplevelse, når taget er foldet ned – hvilket i øvrigt tager mindre end 15 sekunder. Samme høje performance og vind i håret – så kan man næsten ikke bede om mere. BMW M8 Cabriolet accelererer fra 0-100 km/t på bare 3,3 sekunder, og den tager hjørnerne med en lethed takket være den aktivt selvstyrende bagaksel. Dens selvsikre udtryk taler for sig selv og giver en nærmest sensuel sportslighed takket være den slanke silhuet og kraftfulde bagende.

Interiøret er fyldt med fine detaljer og fremstillet i lækre materialer, som f.eks. Merino læder. Desuden kan man som tilvalg få ”Crafted Clarity” – en række håndlavede glaselementer som f.eks. gearknoppen, iDrive controlleren og start/stop knappen.

Den tredje variant, BMW 8 Gran Coupé, byder ligeledes på lækker køredynamik, og derudover får man i denne endnu mere rummelighed med højt til loftet og masser af benplads. Gennem det panoramiske glastag får man masser af lys og luft, hvis der er behov for det.

Bilens interiør byder på detaljer i læder, og BMW Live Cockpit Professional gør køreoplevelsen til noget helt ekstraordinært. BMW 8 Gran Coupé er velegnet til bykørsel såvel som lande- og motorvej. Den er ligeglad med om det er kortere eller længere ture – det er op til dig at vælge.

Få attraktiv finansiering af din brugte BMW

 

Med BMW 8-serien får du en elegant racer med masser af luksus. Du får den nyeste innovation, rå performance og masser af køreglæde. Er du på jagt efter en unik bil der får folk til at vende sig på gaden, så er BMW 8-serien uden tvivl noget for dig.

Hos Bayern AutoGroup får du kompetent og personlig rådgivning, så du får trygheden til at vælge lige præcis den BMW 8-model, du drømmer om. Besøg en af vores forhandlere i Jylland eller på Fyn, som alle byder dig velkommen med god service, behagelige omgivelser, masser af kundefordele og attraktive finansieringsmuligheder. Vi står altid til rådighed og sørger for, at du bliver godt kørende!

Se og sammenlign alle de nye modeller her:

KØB NY BMW 8 SERIE

Overvejer du at købe en BMW 8 serie brugt, så kan du se udvalget fra alle vores forhandlere her:

KØB BRUGT BMW 8-serie

BOOK PRØVETUR

8-Serie Coupé

8-Serie Grand Coupé

8-Serie Cabriolet


BESØG VORES FORHANDLERE

https://www.bag.dk/forhandlere

 

SE FINANSIERINGSMULIGHEDER

https://www.bag.dk/finansiering

 

RÅD OG VEJLEDNING

https://www.bag.dk/aktuelt/raad-og-vejledning

 

KONTAKT OS

https://www.bag.dk/om-os/kontakt