Lilla og hvid BMW 2-serie

BMW 2-serie: Suveræn, ekstrovert og dynamisk

BMW 2-serien har siden lanceringen af BMW Active Tourer i 2014 begejstret segmentet for kompaktklassen. I denne BMW Serie finder vi både den sporty 2-serie Coupé og Gran Coupé, men også familiebilen BMW Active Tourer og Gran Tourer, der taler til det aktive segment med behov for mere rummelighed.

Med sine sportslige, men samtidigt praktiske modeller findes den klassiske BMW-køreglæde her i en både sporty og familievenlig indpakning. Køretøjerne fra BMWs 2-serie er altid et sikkert valg, hvad enten det gælder bykørsel, langturskørsel eller kørsel i naturen.

Bliv begejstret af BMW 2-serien

Som efterfølgerne til BMW 1-serie Coupé viderefører BMW 2-serie Coupé, Cabrio og Gran Coupé dennes stil. De kendetegnes ved at være kompromisløse, selvsikre og udtryksfulde. Seriens biler byder på masser af komfort og spænding, hver gang de tændes – uanset om det er en hurtig sviptur eller længere ture. Her kan du læse mere om de forskellige modeller:

1. generation af BMW 2-serien

BMW 2-serie Active Tourer (F45) (2014 - )

BMW 2-serie Active Tourer (F45) (2014 - )

Siden lanceringen i 2014 har BMW 2-serie Active Tourer været en kompakt og moderne bybil. Den er den perfekte ledsager i et aktivt liv med dens alsidighed, og den mestrer alle de køremæssige udfordringer byen og dens omgivelser har at byde på. Den har et sportsligt ydre, og den fremstår yderst rummelig indvendigt.

De moderne 3- og 4-cylindrede motorer hjælper forhjulstrækket, og modellen fås også med xDrive-firehjulstræk som ekstraudstyr. Ligeledes fås en hybridmotor med eDrive baghjulstræk, som giver en samlet rækkevidde på omkring 500 km. Lokalt er der mulighed for emissionsfri og nærmest lydløs kørsel, og bilen har samtidig en dynamisk acceleration.

BMW 2-serie Active Tourer blev faceliftet i 2018, hvilket medførte et mere markant skåret front- og bagparti i form af nydesignede lygter samt modificerede, endnu mindre forurenende motorer.

I 2022 lanceres en helt ny Active Tourer, som nu også fås som Plug-in-Hybrid. Den nye model giver en helt ny digital oplevelse, der er centreret omkring føreren med bl.a. Curved Display samt et simplificeret instrumentbræt for mere enkelt betjening.

Alsidighed med et sporty touch er stadig kernen af den nye BMW 2-serie, og Bilmagasinet var blandt de mange motorjournalister, som var begejstret for modellen.

BMW 2-serie Gran Tourer (F46) (2015-2021)

BMW 2-serie Gran Tourer (F46) (2015-2021)

I 2015 fik Active Tourer en storebror i form af BMW 2-serie Gran Tourer. Den har samme dynamik, men byder på endnu mere fleksibilitet, da den bl.a. kan fås med en tredje sæderække, så bilen rummer op til 7 personer. Det betyder dog ikke, at bilen er mindre sporty af den grund. Den har nemlig fortsat 3- og 4-cylindrede TwinPower turbomotorer og en meget karakteristisk front. Af ekstraudstyr kan nævnes BMWs xDrive-firehjulstræk og Steptronic sportsgearkasse med dobbeltkobling for endnu hurtigere, ensartede gearskift.

I forbindelse med en modelrevidering i 2018 gøres BMW-nyren større, og den omsluttes nu af LED-forlygter med et nyt snit. Også den nye frontspoiler bidrager til en endnu mere karismatisk fremtoning.

BMW 2-serie Gran Coupé (F44) (2020 - )

BMW 2-serie Gran Coupé (F44) (2020 - )

I 2020 kom der er nyt medlem af BMW 2-serien – nemlig BMW 2-serie Gran Coupé. Den er en meget usædvanlig bil og viser sin suveræne karakter i mange forskellige aspekter. I fronten er BMW-nyren lavet i mesh-design med en tredimensionel struktur, dørene er rammeløse og den opadgående sidelinje skaber en markant kontrast til det faldende tag. I BMW 2-serie Gran Coupé kombineres individualitet og ekstravagance med præstationsorienteret æstetik.

Dette gør sig også gældende indvendigt, hvor det som ekstraudstyr er muligt, at få et fuldt digitalt BMW Live Cockpit Professional med to 10”-billedskærme, og Head-up-Display viser alle relevante informationer i enhver køresituation.

Bilens performance skyldes de 3- og 4-cylindrede turbomotorer, til dels med indstillelige skovlhjul – og dertil kommer Steptronic gearkasserne med 7 eller 8 gear, som populære tilvalg.

2. generation af BMW 2-serien

BMW 2-serie Coupé (G42) (2021 - )

BMW 2-serie Coupé (G42) (2021 - )

I 2021 fortsætter rækken af sportsligt kompakte, kraftfulde køretøjer med BMW 2-serie Coupé. Den kommer med baghjulstræk for en dynamisk kørefornemmelse og agile køreegenskaber. De stærke motorer muliggør en hurtig acceleration i alle situationer. Har man tilkøbt det variable sportsstyretøj, så sørger det for en naturlig følelse og præcision under styringen, og det kræver nærmest ingen kræfter at ændre retning.

BMW 2-serie Coupé har en suveræn fremtoning, som bl.a. kommer i kraft af den nye single-frame dobbeltnye, hvis nyreklapper i stedet for stave åbner eller lukker alt efter behovet for at køle. Enkeltforlygterne med Bi-LED vækker minder om coupé-legender som f.eks. BMW 2002, og de trekantede luftindtag under lygterne sørger for en sportslig karakter. De samme trekanter går igen flere steder i bilens design – bl.a. i de indvendige dørbeklædninger.

Som noget nyt kan du med BMW Digital Key anvende din smartphone til at åbne, låse og sågar starte din bil. Og bliver du usikker på om du nu også huskede at låse bilen inden du gik fra den, så kan du nemt gøre dette på afstand via MyBMW-appen.

BMW M2 (2015 - )

BMW M2 (2015 - )

Den første BMW M2 så dagens lys i 2015, og en regulær mini-racer var skabt. En kompakt 2-dørs coupé med brede skærme og ikke mindst masser af performance. Den første version havde 370 hk og en perfekt afstemt balance.

Anden generation af BMW M2 blev præsenteret 2022 og her var opskriften den samme. Den 6-cylindrede motor er dog her i stand til at yde hele 460 hk, hvilket naturligvis kan mærkes i alle aspekter af kørslen. 0-100 km/t nås på 4,1 sekunder, og topfarten er vanen tro begrænset til 250 km/t. Den kan dog hæves til 285 km/t. Den tegner til at blive endnu en darling hos både motorjournalister og BMWs dedikerede fans.

Oplev et af de mest imponerende masse-drifts i BMW M2 her:

Se video
Find din drømmebil i BMW 2-serien

Find din drømmebil i BMW 2-serien

Der kan være mange penge at spare ved at købe en brugt BMW 2-serie. Kvaliteten og garantien er som altid den samme: Helt i top. Hos Bayern AutoGroup finder du et stort udvalg af nye og brugte BMW 2-serie modeller. BMW 2-serien fås i følgende udgaver: Coupé, Active Tourer og M2.

Se nye BMW 2-serieSe brugte BMW 2-serie

Få hjælp til at vælge den rette BMW 2-serie

Få hjælp til at vælge den rette BMW 2-serie

Hos Bayern AutoGroup har vi mange års erfaring med – og ikke mindst forkærlighed for – BMW. Bilerne er indbegrebet af køreglædet, og vi elsker, hvordan design, komfort og performance kombineres. Vi sørger vi altid for at give dig den rette vejledning, så du kan vælge lige præcis den BMW 2-serie model, der passer til dig og din livsstil. Og vi har selvfølgelig bilen der passer dig - uanset om det er vigtigst, at komforten er helt i top eller er om du er mere til rå køreglæde.

Vi har intet mindre end 6 forhandlere i Jylland og på Fyn, som alle tilbyder kompetent rådgivning, god service, behagelige omgivelser, masser af kundefordele og attraktive finansieringsmuligheder. Vi står altid til rådighed og sørger for, at du bliver godt kørende!

Find forhandler