Blå BMW set oppefra på blå baggrund

Er det tid til at få opfyldt drømmen? Velkommen hos Bayern AutoGroup Flex

Det kan være svært at vælge lige den model, fra BMW’s store bagkatalog, man ønsker sig allermest. Der er mange ikoniske modeller på brugtvognsmarkedet, men det kan være svært at gennemskue hvad der er lavet, eller forandret, på bilen, og om den har haft skader. Det er der heldigvis råd for.

 

Større tryghed med Bayern AutoGroup Flex

Vores nye Flex-koncept er præcis som navnet antyder – super fleksibelt. Her kan du pege på præcis den BMW, du altid har ønsket dig, og så gør vi vores ypperste for at finde modellen, i perfekt stand, og med alle de rigtige papirer. Kort fortalt: Vi finder din drømmemodel til den skarpeste brugtvognspris, på de bedste vilkår – og helt uden overraskelser.

 

Fra Tyskland – direkte til dig

Bayern AutoGroup Flex bliver med garanti din foretrukne samarbejdspartner når valget står på leasing og køb af brugte biler fra Tyskland. Vi har 20 års erfaring fra branchen, og mange års erfaring med både bilerne og markederne i Tyskland og Danmark. Det betyder, at vi formår at finde den helt rigtige bil til dig, ud fra dine specifikke krav og ønsker.

Det betyder Bayern AutoGroup Flex for dig

 • Vi sørger for både forhandling og gennemgang af bilen i udlandet, inden du bestiller drømmemodellen hjem.
 • Vi hjælper dig gennem hele forløbet, og sørger for at du får en tryg oplevelse – uden ubehagelige overraskelser.
 • Du får 100 % transparens gennem fuldt gennemskuelige kontrakter, og åbne kalkulationer på alle vores tilbud.

 • Vi tilbyder alle former for leasing, og du kan tilkøbe fordelagtige serviceaftaler til alle leasingformer, fx:
  → Finansiel Leasing
  → Operational Leasing
  → Splitleasing
  → Sæsonleasing

 • Hvis du hellere vil købe bilen på fuld afgift, frem for en leasingplan, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Levering af din drømmebil

Det kan være svært at vente på ren køreglæde, og har vi fundet præcis den model, du drømmer om, tager det kun 7-10 arbejdsdage at levere den til dig. Inden vi byder dig velkommen i forretningen, har din bil naturligvis været igennem et omfattende teknisk og kosmetisk tjek. Ved overlevering af nøglerne, gennemgår vi din nye bil sammen, så du får mest mulig køreglæde ud af både bil og udstyr. Vil du hellere have den leveret på din firma- eller hjemmeadresse, kan det naturligvis også lade sig gøre. 

Er du i tvivl om, hvilken model, der passer bedst til dit behov, eller om Estoril Blau er svær at holde, så er du altid velkommen til at kontakte os.