Bayern AutoGroup forhandler overdrager BMW-nøgle til ejer

Priser og fordele

Hos Bayern AutoGroup ønsker vi, at hjælpe dig med at finde din drømmebil. Har vi den ikke på lager, finder vi den i Tyskland.

Når leasing tilbud sammenlignes er det vigtigt at være opmærksom på, at man sammenligner ens tilbud. Det kan til tider være svært at gennemskue, og en forkert beslutning kan blive en dyr affære. Vi ønsker, at hjælpe dig til den bedste aftale for færrest muligt penge.

Vi tilbyder faste priser, så der ikke kommer nogen uventede overraskelser.

Besigtigelse og hjemtransport

Står din drømme bil et sted i Tyskland og venter på dig, så sørger vi for et fast beløb på 9.995 kr., at få bilen fysisk besigtiget og hvis den lever op til vores krav,  transporteret til Danmark. Således undgår vi uforudsete overraskelser, og sikrer at bilen du så på nettet, også er den bil du får hjem.

Fra bestilling, til bilen står hos din lokale Bayern AutoGroup går der ca. 10 dage.

 

Fastpris på håndtering

Bayern AutoGroup tager 14.995 kr. som fastpris for håndtering. Dette omfatter alt fra kreditvurdering, kontraktoprettelser, gennemgang af bilen når den lander samt montering af nr. plader.

Beløbet medregner vi i din samlede leasingydelse.

 

Fastpris på ekstraarbejde

Når bilen lander i DK laver vi en gennemgang af bilen på vores værksted. Her får du mulighed for sammen med vores specialuddannede tekniker at afgøre, om der er noget arbejde du ønsker udført på bilen. Stort set alle biler vi henter hjem fra Tyskland er blevet serviceret for nyligt. Vi oplever dog ofte, at kunder f.eks. ønsker at eftermontere noget udstyr eller f.eks. ønsker lakken pudset op. Vi laver gerne et tilbud på hvad end du måtte ønske.