750Px Privatleasing

Privatleasing af brugte biler

Når du vælger at privat lease en brugt bil hos Bayern AutoGroup kan du selv bestemme, om du ønsker en finansiel eller en operationel løsning. Den største forskel mellem disse 2 løsninger er, hvem der hæfter for bilens restværdi.

Vi er specialister i leasing og hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning for dig. Hos os er du i trygge hænder, og bliver betjent af seriøse og troværdige rådgivere.

Finansiel Privat Leasing på brugte biler

Med finansiel Privat Leasing på en brugt bil får du stor fleksibilitet. Produktet er til dig, der gerne selv vil styre din biløkonomi, og samtidig undgå, at binde store beløb i bil, eller registreringsafgift.

Ved finansiel leasing får du lavest mulige ydelse og størst mulige fleksibilitet. Restværdien fastsætter vi sammen, så vi sikrer, at du ikke får store uventede overraskelser, når leasingperioden udløber.

Når leasingperioden er slut, anviser du blot en køber til den fastsatte restværdi, eller forlænger aftalen.

Operationel Privat Leasing på brugte biler

Når du vælger en operationel Privat Leasing på en brugt bil, overlader du alle bekymringerne til os.

Du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi, og du ved præcis hvad bilen vil koste per måned. Denne leasingtype giver dig således et fuldt overblik over dine bilomkostninger og ingen uventede overraskelser.

Så længe du har en nogenlunde klar forventning om dit årlige kørselsbehov, så har du udover den månedlige leasingydelse kun to variable omkostninger, nemlig brændstof og dæk. Derudover skal du naturligvis betale forsikring og grøn ejerafgift.

Se vores brugte leasing biler her