5-serie Touring plug-in hybrid

5-serie Touring plug-in hybrid

Sort BMW 5-serie Touring Plug-in Hybrid parkeret i indkørsel

BMW 5-serie Touring plug-in hybrid

BMW 5-serie Touring Plug-in-Hybrid. 292 hk. Elektrisk rækkevidde 47-56 km. Forbrug 45,5-62,5 km/l. CO2-udledning 36-51 g/km. Opladningstid 0-100% ved 3,7 kW: 3,6 timer. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Rendyrket elegance tilsat et ordentligt skud el

Den nye BMW 5-serie Touring plug-in-hybrid er som skræddersyet til dig, som søger en sporty, dynamisk og eksklusiv stationcar, og som på samme tid også gerne vil have en bil, der kører længere på literen.

Højdepunkterne

Design og køredynamik

Design og køredynamik

Mere magt, mere kontrol men altid sporty. Den nye BMW 5-serie Touring plug-in hybrid har fået både bredere og højere nyrer end på de tidligere BMW Touring-modeller, til gengæld er forlygterne blevet smallere, hvilket giver modellen et mere skarpt og sporty look. Det er værd at nævne, at forlygterne nu også kan vælges med det nye innovative BMW Laserlights-system, som giver dig et natte-udsyn på op til 600 meter. Med de perfekt koordinerede køreteknologier, garanteres optimal trækkraft og maksimal køreglæde, og vælger du modellen med xDrive, må du trække helt op til 2.000 kg.

Op til 57 km på el alene

Op til 57 km på el alene

Den første BMW 5-serie Touring blev lanceret tilbage i 1992, og har siden været kendetegnet ved den perfekte balance mellem imponerende køredynamik, karakterfuld elegance og ja – rigeligt med plads. BMW 530e Touring er bestemt ingen undtagelse, og udstyret med mild hybrid-teknologien i kombination med den effektive 4-cylindrede benzinmotor, leverer modellen en elektrisk rækkevidde på helt op til 57 km, naturligvis afhængig af din kørestil. Mild hybrid-systemet udstyrer din BMW 530e Touring med yderligere 11 elektriske ’start / accelerations-hestekræfter’, og systemet både støtter og aflaster benzinmotoren ved at lagre opsparet bremseenergi, som så i sidste ende er med til at sikre dig et lavere brændstofforbrug.

Driving Assistant Professional i BMW 5-serie Touring Plug-in Hybrid

Og der er ikke sparet på udstyret

Køreglæden gælder bestemt også dine passagerer. Du får du en opdateret kabine med en 12,3 tommer stor infotainment-skærm, og, som standard, både sportssæder, automatgear, active cruise control, p-sensor både for og bag, bakkamera, ratvarme, 18" letmetalfælge og meget, meget mere.

Læs mere