Top Banner (1)

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen vil være aktiv i perioden 25. marts - 29. april.

Man deltager i konkurrencen ved at downloade og printe en skitse og tegne/malle/dekorere bilen som man ønsker det. Skitsen indleveres hos en Bayern AutoGroup forhandler i perioden 25. marts – 29. april. Man kan deltage med så mange skitser man har lyst til.

Præmien indeholder rådighedsretten over en BMW 520d M-Sport* i 6 måneder inkl. forsikring og afgifter og er ekskl. brændstof i perioden. Der må max køres 10.000 km. i bilen i perioden. Selvrisiko ved skade på bilen udgør 5000 kr. Præmien har en samlet værdi á: 44.970 inkl. moms. Præmien kan ikke udbetales i kontanter og kan ikke overdrages.

Kun personer over 23 år, med gyldigt kørekort som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Dog er der ingen aldersgrænse på kunstneren af værket.

Den præcise periode for rådighedsretten aftales nærmere umiddelbart efter vinderen har fået besked. Bilen skal dog indregistreres senest d. 1. juni 2024. Vi henviser til gældende vilkår og betingelser for leasing af bil, da disse vil være gældende for præmiebilen.

Der trækkes 1 vinder blandt de berettigede deltagere.

15 finalister udvælges af en jury bestående af bilmagasinet, Bayern AutoGroup’s Direktør Søren Vinderslev og Maria Schøn fra No. 10 Gallery Art. Der trækkes herefter lod blandt de 15 finalister. Vinderen vil få direkte besked senest d. 13. maj 2024.

Vinderen får 72 timer til at vende retur på henvendelsen omkring bilen. Reageres der ikke indenfor den givne periode, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Præmien udleveres fra Bayern AutoGroup Aarhus. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at der skal tages billeder af tegning og bil ved udlevering af bilen, som evt. bruges på Bayern AutoGroup’s hjemmeside og social media kanaler.

Medarbejdere i Nic. Christiansen Gruppen og personer med tilknytning til konkurrencens afvikling må ikke deltage.

Vi henviser til gældende privatlivspolitik for Bayern AutoGroup A/S

A+: BMW 520d sedan. Forbrug 19,2 km/l. CO2-udledning 136 g/km. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Interesseret i mere BMW?

Nye BMW'er

Nye BMW'er

Klik ind og se alle vores nye modeller.

Nye BMW
Brugte BMW'er

Brugte BMW'er

Vi har altid et stort udvalg af brugte BMW'er. 

Se dem her
Find os

Find os

Find din lokale Bayern AutoGroup.

Find forhandler