HERO X5e 3100X1330

BMW X5 plug-in hybrid

Fra 916.280 kr.

80 kilometer på ren el

BMW X5 plug-in hybriden har en elmotor med en rækkevidde på 80 kilometer. Derved når den helt nye højder for plug-in hybrid konceptet. Med xDrive firehjulstræk får du en SUV / SAV hybrid, der skiller sig ud, og hvor kombination af elmotor og benzin forbrændingsmotor giver en bil, der præsterer både på køredynamik, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udslip.

Højdepunkterne

Klimavenlighed

Klimavenlighed

Mange vælger plug-in hybriderne, fordi CO2-udslippet og brændstofforbruget er lavt på hver eneste køretur. Ved BMW undersøges alle plug-in-hybridernes totale klimaaftryk. Det vil sige alt lige fra råvarerne og frem til genanvendelse. I dette tilfælde har BMW X5 xDrive45e op til 70% lavere CO2-udslip end BMW X5 xDrive40i. 

Konnektivitet

Konnektivitet

Digital Key giver dig mulighed for at låse din BMW op og starte motoren med din smartphone. Du behøver nærmest ikke din nøgle længere! Derudover er der mulighed for at benytte Microsoft Office 365 i din bil. Du kan diktere mails, deltage i møder over Skype, holde styr på aftaler og lignende. Disse er kun et udvalg af de muligheder, du har for at være aktivt forbundet i BMW X5 plug-in hybriden. 

Designmæssige detaljer

De store proportioner, de skarpe linjer, den store ikoniske dobbeltnyre og luftindtaget i kølergrillen giver en fornemmelse af eventyrlyst og overskud. SUV-designet udstråler selvsikkerhed, suverænitet og kvalitet. Indvendigt i bilen er der brugt luksuriøse materialer, og der er en tydeligt komfortabel og rar stemning. Panoramaglastaget giver en behagelig og lys atmosfære.