BMW X3 plug-in hybrid

BMW X3 plug-in hybrid

SUV som plug-in hybrid

Her får du en fusion fra to verdener. Du får den gode brændstoføkonomi og det lave CO2 udslip fra plug-in hybridens kombination af elmotor og benzin forbrændingsmotor – og køredynamikken fra en SUV / SAV (sports activity vehicle). Med xDrive firehjulstræk er den let at manøvrere, og du får en dynamisk SUV hybrid med intelligente teknologier. Samtidig nedsætter du klimaaftrykket betragteligt. BMW X3 xDrive30e har ved hjælp af vedvarende energikilder op til 54% lavere CO2-udslip end BMW X3 xDrive30i.

Højdepunkterne

Driving Experience Control

Med Driving Experience Control kan du vælge mellem fire køreprogrammer; ECO PRO, COMFORT, SPORT og SPORT+. Programmerne har forskellige virkninger på fremdriftsstyring og undervognens egenskaber. 

Design

Kraftfulde proportioner, stærke linjer og eksklusivt design. Den store, ikoniske dobbeltnyre i kølergrillen vidner om overskud og eventyrlyst. I kabinen er der tydeligt fokus på kvalitetsmaterialer og komfort indvendigt i bilen. 

Intelligent konnektivitet

Med BMW Connected kan du forbinde din smartphone, smartwatch eller Amazon Echo til din bil. BMW Connected+ fusionerer din BMW og smartphone, så de nærmest fungerer som en enhed. Du kan blandt andet sende destinationer til din bils navigationssystemet eller få en påmindelse om dine aftaler, så du altid kommer til tiden.