Fronten af BMW X3 xDRIVE30e i eksteriørfarven Sophisto Grey Brilliant effect

BMW X3 plug-in hybrid

BMW X3 xDrive30e, Plug-in-hybrid. 292 hk. Elektrisk rækkevidde 48-49 km. Forbrug 47,6 km/l. CO2-udledning 47-48 g/km. Opladningstid 0-100% ved 3,7 kW: 3,75 timer. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

En ny generation af elektrificerende køreglæde

Den helt nye BMW X3 plug-in hybrid har, som resten af BMW X3’s modelserie, fået en gennemført make-over, og introducerer både nyt udstyr og en ny luksuriøst indrettet kabine – til glæde for hele familien.

Modellen fremstår mere atletisk, kraftfuld og moderne, end nogensinde før. Den rummelige eventyrer har fået en designopdatering både for og bag, og den nye front med de store luftindtag, den brede dobbeltnyre og de smalle fuld-LED forlygter giver modellen et både dynamisk og stærkt udtryk.

Det udvendige

Det nye frontdesign og de nye fuld-LED forlygter, giver den nye BMW X3 xDrive30e en kraftfuld fremtoning. Kører du ofte efter mørkets frembrud, kan du med fordel tilkøbe det smarte BMW Laser Light, som kan give dig en rækkevidde på op til 650 meter (ekstraudstyr). De pincetformede fuld-LED baglygter er et helt nyt designtiltag for modellen, og er med til at understrege det gennemførte sportslige udtryk.

Tillad cookies, for at se denne video

Det indvendige

Forandring fryder, og det gør det også, når du sætter dig bag rattet på den nye BMW X3 plug-in hybrid. Modellens standardudstyr omfatter sportssæder og automatisk 3-zoners klimakontrol, så der er både tænkt på chauffør og passagerer. Af andre ændringer bør nævnes elegante galvaniserede designelementer der giver kabinen en luksuriøs fremtoning, og et nyt og opdateret infotainment system med nye digitale assistenter.

Tillad cookies, for at se denne video

Klar, parat – skal du med på eventyr?

BMW X3 xDrive30e kommer en skræddersyet 8-trins Steptronic-gearkasse, der sikrer dig en enestående køreoplevelse, og modellens BMW xDrive, bidrager til uforlignelig kørestabilitet, både på lande- og bjergvejen. Samlet leverer BMW X3 xDrive30e en knivskarp performance, og er garant for mange lækre timer bag rattet.

Læs mere

 

Vil du, allerede nu, kende dine udgifter til service, kan det godt betale sig at kigge nærmere på en BMW Servicekontrakt.

Læs mere

 

Vil du se vores udvalg af dæk og fælge til din BMW X3?