BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer

Fra 349.861 kr.

Naturlig køreglæde

BMW 225xe iPerformance Active Tourer er en perfekt kombination af god brændstoføkonomi, fleksibilitet og ren køreglæde. På grund af teknologien, BMW eDrive, kan du køre helt op til 41 kilometer bare på elmotoren. Det vil sige 41 kilometer uden CO2-udledning og så er den næsten helt lydløs.

Energi i motorerne og kabinen

Energi i motorerne og kabinen

Bilen har to motorer; en forbrændingsmotor forrest og en elmotor bagerst. Alt efter kørselsforholdene og batteriets ladeniveau, kan begge motorer drive bilen enten hver for sig eller sammen. 

Også i kabinedesignet vil du opleve en ekstremt høj standard. Med den høje siddeposition har passagererne mulighed for at nyde udsigten undervejs. Kabinen er virkelig rummelig, der er masser af aflægningsplads og med et lækkert infotainment system er der kælet for detaljerne, og det kan mærkes på køreglæden. 

BMW eDrive

BMW eDrive

Med teknologien, eDrive, kan du skifte mellem køreprogrammer for at optimere effektiviteten af bilbatteriet og dermed have bedre kontrol med rækkevidden. Du kan skifte mellem AUTO eDRIVE, MAX eDRIVE og SAVE BATTERY. 

eDrive opfylder den høje standard for kvalitet og køredynamik, der er normen for BMW. 

BMW 2Seriephev Gallery 2440X1373 C

Design og rummelighed

Ikke nok med, at BMW 225xe Active Tourer er hybrid og kører på en markant mere miljøvenlig måde end de fleste andre biler, så har den også en rummelig kabine og et upåklageligt sportsligt design. Der er plads til hele familien, og i det store bagagerum med en kapacitet på op til 1.510 liter kommer du ikke til at mangle plads efter indkøbsturen.