2-serie Active Tourer plug-in hybrid

2-serie Active Tourer plug-in hybrid

2AT PHEV HERO A 3100X1330

BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid

Plads, elektrisk køreglæde og en fantastisk dynamik

I den nye BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid* får du plads til mere end begejstring, for her får du plads til det aktive – og pladskrævende – liv. Den helt nye plug-in hybrid crossover er udstyret med femte generation af BMW eDrive-teknologi, som inkluderer en omfattende opgraderet elmotor, batteripakke og elektronik, og det medvirker til den betragtelige elektrisk rækkevidde på op til 80* km på ren el.
Et nyt og sporty udtryk

Et nyt og sporty udtryk

Den strømlinede BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid er et stærkt bud på hvordan du både får praktik, dynamik og sportslighed til at gå op i en højere enhed, uden at gå på kompromis med tysk ingeniørkunst og kvalitet. Den nye model har fået en overordnet designopdatering, som bl.a. inkluderer en ny fræk front med fuld-LED forlygter, og de stærke A- og slanke C-stolper – og ekstra brede ruder – giver modellen et både elegant og sporty look, og er på samme tid med til at sikre dig et bedre udsyn fra de høje multi-justerbare sæder, som i øvrigt kan fås med indbygget massagefunktion som ekstraudstyr.

Innovation – også indvendigt

Innovation – også indvendigt

BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid har også fået en gennemgribende indvendig opdatering, både hvad angår digitale assistenter og interiørmæssigt. Modellen kommer standardudstyret med fartpilot med indbygget bremsefunktion, parkeringsassistent og kamera, og som ekstraudstyr kan du fx få aktiv ’Stop&Go’-fartpilot, det innovative BMW ’Head-Up Display’ og meget, meget mere. De multi-justerbare sæder byder på ekstrem høj siddekomfort, og både sædehøjde, sædelængde, ryglænets hældning og nakkestøtten kan tilpasses til præcis dit behov.

Rummelig luksus

Som nævnt, er den nye BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid, blevet grundigt opdateret både ude og inde. Modellens kabine tager udgangspunkt i det samme luksuriøse koncept, som man har udviklet til den helt nye BMW iX, og resultatet er enestående. Her får du det samme elegante buede instrumentpanel – BMW Curved Display – et ’svævende’ armlæn med integreret kontrolpanel, og en overordnet stilren tilgang til bilens knapper og instrumenter. Modellen er udstyret med bl.a. sportsrat, et to-zoners klimaanlæg og automatisk bagklapsbetjening som standard. Det store panoramatag og elektrisk anhængertræk kan fås som ekstraudstyr.

2AT HERO B 3100X1330 (1)

Fuld power på køreglæden, men ikke på forbruget

BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid er udstyret med flere intelligente køreindstillinger, der er med til at sikre det mest optimale samspil mellem forbrændings- og elmotor. Vælger du ’HYBRID’, får du en særlig dynamisk køreoplevelse, takket være systemydelsen på 326 hk* (230e xDrive) og 245 hk* (225e xDrive). De tekniske data skuffer bestemt heller ikke, for i den nye BMW 2-serie Active Tourer får du en ydelse på 180 kW (245 hk), en acceleration fra 0-100 km/t på bare 5,7 sekunder, en ren elektrisk rækkevidde på 69-80 km, og brændstofforbruget er, ved blandet kørsel, på mellem 71,4-90,9 km/l * (230e xDrive).

 

I med stikket og afsted

Med din BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid og det populære ladekoncept ’BMW Charging’ får du glæde af et skræddersyet tilbud på opladning i hjemmet, på farten og på arbejdspladsen. Ladetiden fra 0-100 %, ved en ladeeffekt på 7,4 kW (BMW Wallbox eller offentlig opladning) ligger på under 2,5 timer, så nemmere og hurtigere bliver det næste ikke. BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid lanceres i Danmark i løbet af sommeren 2022.