BMW Vejhajelp HERO 3100X1330 (1)

Vejhjælp

Er uheldet ude? Så er hjælpen nær med BMW/MINI Vejhjælp!

Med BMW/MINI Vejhjælp er hjælpen altid lige ved hånden – det kræver kun et opkald. Er uheldet ude, og du oplever et teknisk driftsstop, står vores fagkyndige medarbejdere klar til at hjælpe dig videre. Og får du en skade på din bil, er du også dækket. BMW/MINI Vejhjælp kan hjælpe dig med at få bilen bugseret til dit foretrukne, autoriserede BMW/MINI værksted, hvis ikke anden hjælp er mulig.

BMW/MINI Vejhjælp gælder i tre år fra du købte din BMW/MINI, og du vil fortsat være dækket, hvis du får udført bilens service på et af vores serviceværksteder. Dækningen gælder så længe bilens serviceplan overholdes og følges på et autoriseret BMW værksted i Danmark.

BMW/MINI Vejhjælp dækker både Danmark, Færøerne og Europa, og du kan ringe døgnet rundt, 365 dage om året.

BMW vejhjælp

Du kan ringe døgnet rundt, 365 dage om året.

Kontaktinfo: tlf. +45 80 30 40 45. 

Læs mere om BMW vejhjælp, og i hvilke lande du er dækket. 

Læs mere

MINI vejhjælp

Du kan ringe døgnet rundt, 365 dage om året.

Kontaktinfo: tlf. +45 80 30 40 45. 

Læs mere om MINI vejhjælp, og i hvilke lande du er dækket.

Læs mere

Hjælp til akut driftsstop ydes hvor BMW/MINI Vejhjælp vurderer, at bilen kan repareres på stedet, og hvor kørsel til og fra hvor du holder, inklusiv 30 minutters vejhjælp, ikke overstiger 1,5 time. I mange tilfælde er det muligt at få god hjælp over telefonen, men hvis det vurderes, at bilen skal på værksted, sørger BMW/MINI Vejhjælp omgående for at organisere en bugsering af din bil.

Bemærk, at ydelserne i forbindelse med BMW/MINI Vejhjælp udelukkende handler om at gøre din bil køreklar igen, og det er derfor ikke muligt at udføre servicearbejder, reparationer af sliddele, større reparationsarbejder eller fremskaffe reservedele på uheldsstedet.

Har du et problem med bilen, eller er der en funktion, som ikke fungerer optimalt i din bil? Så er der godt nyt, for du kan nemlig tilkalde hjælp fra BMW/MINI Vejhjælps assistance direkte fra de fleste BMW og MINI modellers infotainmentsystem. Funktionen kan nogle gange spare dig for et værkstedsbesøg, fordi man, via en fjern-diagnosticering, i mange tilfælde kan løse bilens funktionsfejl.


Fordele ved fjerndiagnosticering
• Du får en hurtig og præcis fjerndiagnose
• Professionel hjælp uanset tid og sted
• Optimalt forberedt serviceeftersyn ved behov

I tilfælde af en punktering kan BMW/MINI Vejhjælp hjælpe på stedet, eller henvise dig til et af vores værksteder. Hvis din BMW/MINI kører på ’Run-flat’ dæk (mærket med ’RSC’ i en cirkel, på siden af dækket), er det vigtigt, at du følger anvisningerne i din bils instruktionsbog. Hvis det ikke er muligt for dig at nå et af vores værksteder, kan BMW/MINI Vejhjælp arrangere vejhjælp. Vær opmærksom på, at omkostningerne til et nyt dæk og selve dækskiftet ikke er omfattet af BMW/MINI Vejhjælp.

BMW/MINI Vejhjælpsbilen kan også yde assistance i tilfælde af mindre problemer, fx hvis din nøgle er bortkommet, hvis du har tanket forkert brændstof, eller hvis du er løbet tør. Vær opmærksom på, at omkostningerne til ovennævnte serviceydelser imidlertid ikke er dækket af ordningen.

Hvis et driftsstop ikke kan afhjælpes på stedet, kan BMW/MINI Vejhjælp få din bil transporteret til et af vores autoriserede værksteder. Har din bil fået en skade, og har du brug for en taxa, dækker ordningen omkostningerne for en – eller flere –taxature, dog op til et maksimumbeløb på kr. 600,-.

Kræver dit driftsstop, at du får brug for at overnatte, dækker BMW / MINI Vejhjælp dine hotelomkostninger for alle passagerer i bilen, indtil bilen er repareret, dog op til maksimalt 4 overnatninger i på et maksimalt 4-stjernet hotel. For at gøre brug af denne service, skal uheldsstedet ligge mere end 100 km fra din bopæl.

I Danmark og på Færøerne dækker BMW/ MINI Vejhjælp en erstatningsbil i op til 3 arbejdsdage + 1 weekend, hvis dine arbejdsdage skæres af weekenden. I udlandet dækker ordningen erstatningsbil i op til 5 arbejdsdage + 1 weekend.

Tages der en beslutning om hjemtransport af din BMW/MINI fra udlandet, hvor din bil efterfølgende repareres på et autoriseret BMW/MINI serviceværksted i Danmark og på Færøerne, tilbyder ordningen erstatningsbil indtil 3 arbejdsdage plus 1 weekend, efter bilen er indleveret. Vær opmærksom på, at erstatningsbilen både kan afhænge af sted og omstændigheder, og at udlejningsbiler kan have restriktioner i forhold til hvor de skal køre, og i hvilke lande de skal køre.

Ovenstående gælder ikke forsikringssager, her bør du kontrollere dækningen i din forsikringspolice.

 

Hvis omstændighederne er virkelig ugunstige, er dine hjemrejseomkostninger med tog eller fly også dækket af BMW/MINI Vejhjælp, dog maksimalt til en samlet værdi af kr. 4.850,-. Din BMW bliver transporteret hjem til et af vores værksteder, hvis afstanden mellem nedbrudssted og din bopæl er mere end 100 km, og reparationen ikke kan gennemføres samme dag på et lokalt autoriseret BMW/MINI værksted.

Stort set altid. BMW/MINI Vejhjælp kan hjælpe dig i en lang række situationer, fx hvis:

• din bil er kørt fast, og du har brug for at blive trukket fri
• din bil har været udsat for brand, hærværk, indbrud eller tyveri/tyveriforsøg
• din bil er kørt tør, eller du har tanket forkert brændstof
• du oplever akut sygdom, og ikke kan fortsætte kørslen
• du har mistet din nøgle, eller har låst den inde i bilen

 

Som udgangspunkt er du, som ejer af en el- eller plug-in hybrid, berettiget til samme serviceydelser, som alle andre. I tilfælde af et driftsstop, som følge af en teknisk defekt, vil din bil blive transporteret til et af vores værksteder.

Ejere af fuldelektriske BMW/MINI er berettiget til fire bugseringer årligt, dog er det en forudsætning at driftsstoppet skyldes, at batteriet er løbet tør for strøm og at det er sket i forbindelse med almindelig brug af bilen. BMW/MINI Vejhjælp vil, i de tilfælde, bugsere din bil til den nærmeste offentlige ladestander, eller til din hjemadresse, hvad end er nærmest. Driftsstop, som følge af afladning, berettiger ikke til andre serviceydelser. Bemærk venligst, at ejere af plug-in hybrid BMW/MINI er ikke berettigede til samme service.

 

Du kan gøre brug af BMW/MINI Vejhjælp i de første 3 år efter bilens første indregistreringsdato, uagtet om du får udført service eller reparationsarbejde på et autoriseret eller uautoriseret værksted. Ydelserne under BMW/MINI Vejhjælp kan imidlertid ikke gøres gældende, hvis bilens mobilitetstab skyldes manglende overholdelse af de service- og eftersynsintervaller, der er anført, og ligeledes heller ikke, hvis du har fået udført service eller reparationer på ikke-autoriserede værksteder, der ikke lever op til producentens anvisninger.

Efter 3 år vil du fortsat være dækket af BMW/MINI Vejhjælp i Danmark, hvis du får udført service på et af vores værksteder. Dækningen gælder så længe bilens serviceplan overholdes, og følges på et autoriseret BMW/MINI værksted i Danmark. Er din bil over tre år gammel, og har den i en periode været serviceret udenfor det danske netværk af autoriserede BMW/MINI serviceværksteder, kan du reaktivere tjenesten ved at få udført service på et af vores værksteder.

Bugsering og skadeshåndtering. Hos BMW/MINI skadeservice, tager vi hånd om alt det, der er vigtigt for dig:
• 24-timers-hotline, 365 dage om året
• Bugsering og kontakt til et af vores værksteder*
• Første skadesanmeldelse til forsikringsselskabet
• Sikring af reparation på vores pladeværksted
• Afregning og komplet skadesafvikling med forsikringsselskabet

Gælder i hele Danmark, undtaget øer, der ikke er brofaste.