3100Px Servicevideo

BMW/MINI Servicevideo

Få en videogennemgang af din bil, når den skal til service eller på værksted. Din autoriserede BMW/MINI-mekaniker viser dig gennemgangen af din bil og angiver i farverne rød, gul og grøn, om der er noget, der skal laves. Læs mere om, hvordan du bestiller din videogennemgang.

1305Px Servicevideo

Videogennemgang af din bil

At sende sin bil til service eller på værksted forbinder mange med en følelse af usikkerhed. Usikkerheden kommer ofte som følge af, at man ikke selv kan vurdere, om alt er som det skal være, og man frygter derfor unødige regninger.

Sådan er det ikke hos Bayern AutoGroup.

Med BMW/MINI Servicevideo gennemgår vi din bil for dig på video. Du kan altså følge med i den tekniske gennemgang, som din mekaniker laver af bilen. Vi viser dig, om alt er som det skal være. Skulle der være noget, som vi mener du bør være opmærksom på, så forklarer vi dig hvorfor og hvor meget det haster at få lavet. Vi kategorisere de forskellige kontrolpunkter med rød, gul eller grøn.

Grøn = alt er fint

Gul = bør kigges på inden længe

Rød = bør laves nu


Ønsker du at få en videogennemgang af din bil næste gang? Følg vejledningen i videoen eller i beskrivelsen nedenfor.

Tillad cookies, for at se denne video

BMW Servicevideo trin for trin

 • Book en tid til service og aflever din bil.
 • Vores servicetekniker laver en video, mens han/hun gennemgår din bil.
 • Du modtager en sms/e-mail med link til videoen samt en oversigt over, hvad der er kontrolleret.
 • Du ser videoen og oversigten.
  Oversigten viser via en farvekode ((rød, gul eller grøn)), om der er noget, du skal være opmærksom på og hvis ja, hvor meget det haster at få lavet. Der vil ligeledes være angivet et prisestimat, hvis noget er markeret med gul eller rød.
  Er alt på oversigten grønt, så er din bil i tip top stand.
 • Er noget markeret med rød eller gul, kan du godkende de ting, som du ønsker at få lavet samt prisen, ved at sætte kryds i de pågældende felter.
 • Såfremt vi ikke har reservedele på lager, eller det er noget der kræver ekstra tid, så kontakter vi dig vedr. en ny tid.
 • Når din bil er klar til afhentning, ringer vi dig op eller sender en sms.

 

Book værkstedstidKontakt os