Sølvgrå BMW 1-serie

BMW 3-serie

Hos Bayern AutoGroup er vi stolte af at have brugte BMW 3-serie til salg. Modellerne fra BMW 3-serie giver dig alt det bedste, som den tyske ingeniørkunst kan byde på.


På verdensplan er 3-serien den mest solgte BMW model igennem tiden, og her hos Bayern AutoGroup forstår vi hvorfor – for når man sidder bag rattet i BMW 3-serie, mærker man den passion for køreglæde, som har været drivkraften i skabelsen af bilen.


Lige fra start har BMW 3-serie været skabt med fokus på kompromisløs køreglæde, hvilket skabes via lige dele teknologisk innovation og luksuriøst design. I Bayern AutoGroup ved vi, at det særlige kendetegn for en BMW er de perfekt afbalancerede undervogne, der krydret med BMW’s velkendte baghjulstræk og BMW 3-seriens kompakte størrelse, giver bilen uovertrufne køreegenskaber. Når køreegenskaberne kombineres med et komfortabelt og luksuriøst interiør, får man med BMW 3-serie køreoplevelser i top.


BMW 3-serie er bygget med præcision og gode materialer, hvorfor selv de ældste, brugte BMW 3-serier er i rigtig god stand. Vil du have garanti på kvaliteten af din nyere brugte BMW, kan vi hos Bayern AutoGroup tilbyde en række biler under BMW Premium Selection, der er din garanti for velholdte brugte BMW’er, der alle er kontrolleret helt igennem for selv den mindste fejl.


Igennem tiden er BMW 3-serie produceret i flere varianter, så du kan finde den model, motor, gearkasse mm., der bedst passer til dig. Hos Bayern AutoGroup vil du derfor kunne finde brugte BMW 3-serie til salg i modeller som: Sedan, Coupé, Cabriolet, Stationcar, Touring samt Hatchback. Hos Bayern AutoGroup kan du også finde brugte BMW 3-serie til salg med benzin eller diesel motor, automatisk eller manuel gearkasse og med alt det udstyr, du kan ønske dig.


Oplev BMWs bedst solgte model, BMW 3-serie, hos din BMW forhandler - Bayern AutoGroup.

3-serie

Leasingform
Brand
car_manufacture
Model
car_model
Variant
model_variant
Forhandler
dealer_number
Pris mellem
detailprice_formated
1. reg. mellem
registration_date
Km mellem
driven_distance_per_1
Søg
gallery Galleri
list Liste
make_and_model
Model
registration_date
1. reg.
driven_distance_per_1
Km
detailprice_formated
Pris
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).