Onlineshop

Hos Bayern AutoGroup forhandler vi originalt tilbehør og udstyr til din BMW eller MINI.

I vores BMW onlineshop kan du nemt og bekvemt købe det udstyr og tilbehør, som du står og mangler til din BMW eller MINI. For at gøre det nemmere for dig som kunde, har vi lagt vores udstyr og tilbehør online i shoppen, så du altid kan finde det du har brug for – vores onlineshop har ingen lukketider.

Gennem vores BMW onlineshop forhandler vi kun originale dele fra BMW-fabrikken, fordi vi mener at enhver BMW og BMW-ejer fortjener det bedste indenfor design og kvalitet.

Tag et kig og lad dig inspirere, så sikrer vi at du får det helt rigtige tilbehør monteret på din BMW eller MINI.

Gå til BMW OnlineshopBliv godt udstyret uden for bilen

I vores onlineshop kan du også finde udstyr til tiden uden for din BMW. Du kan blandt andet finde BMW’s lækre racercykler, mountainbikes, løbetøj, tasker, legetøj, termokrus, solbriller, ure og meget andet. Vi har selvfølgelig også udstyr og tilbehør til din BMW i form af måtter, tagbøjler, klapborde, holdere til iPad & iPhone mm., barnestole, sikkerhedspakker, samt en lang række andet originalt BMW-tilbehør.

BMW cykler og udstyr

I vores BMW Onlineshop finder du også cykler til ethvert behov. Hvad med en BMW Touring Bike 2013 er perfekt egnet til både grusveje og asfalt, idet den forener teknisk avancerede løsninger med robust hverdagsegnethed. Er du en mere specialiseret cykelrytter, så er BMW Mountainbike All Mountain eller letvægtsraceren BMW M Bike Carbon Racer måske mere dig.

Originalt BMW udstyr til hele familien

Alle familiens medlemmer kan blive flot udstyret med originalt BMW udstyr. I vores BMW Onlineshop forhandler vi udstyr til både børn og voksne.
Er du eller familien en ægte BMW entusiast, skal du selvfølgelig ikke undvære den lækre BMW kvalitet, når du smækker bildøren. Vi forhandler nemlig også ægte BMW løbetøj. BMW Athletics Collection er fremstillet af avancerede materialer, der sikrer maksimal komfort, og samarbejdet med OGIO og PUMA, begge erfarne producenter af sportsartikler, er din garanti for en produktkvalitet, du kan stole 100 % på.

BMW & MINI tilbehør i Bayern AutoGroup OnlineshopBetingelser &vilkår 

Du kan bestille hos os døgnet rundt, 365 dage om året.
Vi ekspederer ordrer alle hverdage i tidsrummet 10:00 - 16:00.

Priser & Betaling
Alle priserne i vores BMW Onlineshop er i danske kroner og inkl. 25% moms og andre afgifter. Vores priser er dagspriser, og gælder kun indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: Valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Der tages imidlertid forbehold for udsolgte og udgåede varer samt forlænget leveringstid og leveringssvigt af varer fra vores leverandører.

På bmwshoponline.dk kan der betales med:
Dankort/ Visa (1,45DKK + 0,1%)
Diners Club (1,25%)
Mastercard (1,25%)
Visa Elektron (1,45 + 0,1%)

Levering
Vi leverer næsten alt med Post Danmark eller andre tilsvarende transportører. Leveringerne følger Post Danmarks forretningsbetingelser, der betyder at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke der er beskadiget, skal du så hurtigst muligt reklamere til posten / fragtmanden. Evt. på kvitteringen skrive: Modtaget med forbehold for senere optælling og kontrol af pakkens indhold.

Fragtpriser
Ved køb over 1000 kr. sendes det fragtfrit. 
Ved købt under er priserne:

Lille pakke: 52 kr.
Mellem: 90 kr. 
Stor 120 kr.” 
 

Fortrydelsesret
Du har i forbruger køb altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på bmwshoponline.dk 
Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur til os.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførelse til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registrerings nummer og konto nummer.

Læs alle betingelser og vilkår

BMW logo
BMW logo
BMW
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).