MINI Countryman Plug-in Hybrid

Fra 370.615 kr.

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Fra 370.615 kr.

MINI COUNTRYMAN PHEV HERO 3100X1330

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Fra 370.615 kr.

Intet CO2-udslip

Med en MINI Countryman plug-in hybrid har du mulighed for at køre helt CO2-neutralt på kortere køreture, eller du kan bruge benzinmotoren på længere køreture, hvor du kan nyde accelerationen og styrken under motorhjelmen. Kombinationen af elmotoren,  forbrændingsmotoren med 220 hk og automatgear får snildt din MINI Countryman plug-in hybrid fra 0-100 km/t på 6,8 sekunder. 

Højdepunkter

Køreevne

Køreevne

Alene med elmotoren kan MINI Cooper SE Countryman køre helt op til 51 km, hvilket mindsker den lokale CO2-udledning og er meget brændstofbesparende. Plug-in hybriden er nem at oplade enten derhjemme eller på farten. Hvis du vælger at køre på elmotoren, og den er ved at løbe tør for strøm, så skifter bilen selv over til forbrændingsmotoren. Derudover har du fuldstændig kontrol over kørslen, takket være ALL4 firehjulstrækket. 

Design

Design

Med den typiske SAV/SUV form er denne allrounder bil velegnet til de eventyrlystne og luksuriøse bilister. Derudover er der emblemer på bilen, der udtrykker miljøvenligheden ved bilen. Bilen emmer af bæredygtighed og luksus – den lækre, innovative kabine har bl.a. eksklusivt læderindtræk og Harman Kardon lydanlæg. Du har desuden mulighed for at tilpasse din MINI Cooper SE Countryman med 3 forskellige udstyrsmodeller: essential, experience eller maximise.

MINI COUNTRYMAN PHEV Gallery 2440X1373 D

Køreindstillinger

Bilen har tre forskellige køreindstillinger, som sikrer dig de bedste forhold i alle vejrsituationer og på alle slags underlag. Den første er Auto eDrive, hvor MINI’en automatisk veksler mellem el og benzin alt efter hastighed, accelerationsbehov og batteriets strømniveau. Der er også Max eDrive, hvor du kan køre på ren el – helt uden forbrændingsmotoren. Den sidste mulighed er Save Battery til køreture, hvor du ønsker at spare på strømmen.

Læs mere