MINI Countryman Plug-in Hybrid

Fra 428.640 kr.

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Fra 428.640 kr.

MINI Countryman HERO A 3100X1330

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Fra 428.640 kr.

Mere sjov i hverdagen

Med MINI Countryman plug-in-hybrid kan du vælge at køre ren el på kortere distancer og benytte dig af forbrændingsmotoren på længere ture. Du får således det bedste fra begge drivkilder, og den velkendte sporty MINI køreglæde. Accelerationen er som i en MINI Cooper S, super hurtig, dette skyldes at forbrændingsmotoren understøttes af et e-boost.

Nyd pladsen og alsidigheden i denne fantastiske MINI Countryman – book din prøvetur i dag.

Special Untamed Edition MINI Cooper SE Countryman ALL4

Pris fra 515.291 kr.

MINI Countryman har allerede etableret sig som MINI’s modelprograms stilfulde all-rounder. Med sine fire døre, den store bagklap, de fem sæder og det innovative firehjulstræk, leverer den elektrificerede MINI Cooper SE Countryman ALL4 enestående oplevelser– og i al slags vejr. Modellen er den perfekte følgesvend, uanset om du skal en tur i byen, eller på et længere eventyr i naturen.

Untamed Edition-modellens eksklusive design er med til at fremhæve bilens robuste udseende. Man ser tydeligt modellens lyst til udfordringer, og du bliver, som fører opfordret til at finde nye veje – og gerne i terræn.

En eksklusiv oplevelse – både indeni og udenpå

Interiøret i den nye MINI Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition er holdt i naturinspirerede nuancer af grøn og blå. Den eksklusive farve ’Highland Green’ har fået blå og grønne kontrastsyninger på sportssæderne i MINI Yours Leather Lounge design. Foruden de interiørmæssige designdetaljer inkluderer Untamed Edition også en lyspakke, MINI Excitement-pakke og MINI Driving Modes.

Højdepunkter

Køreevne

Køreevne

Alene med elmotoren kan MINI Cooper SE Countryman køre helt op til 51 km. Plug-in hybriden er nem at oplade enten derhjemme eller på farten. Hvis du vælger at køre på elmotoren, og den er ved at løbe tør for strøm, så skifter bilen selv over til forbrændingsmotoren. Derudover har du fuldstændig kontrol over kørslen, takket være ALL4 firehjulstrækket. 

Design

Design

Med den typiske SAV/SUV form er denne allrounder bil velegnet til de eventyrlystne og luksuriøse bilister. Bilen emmer af luksus – den lækre, innovative kabine har bl.a. eksklusivt læderindtræk og Harman Kardon lydanlæg. Du har desuden mulighed for at tilpasse din MINI Cooper SE Countryman med 3 forskellige udstyrsmodeller: essential, experience eller maximise.

MINI Countryman HERO B 3100X1330

Køreindstillinger

Bilen har tre forskellige køreindstillinger, som sikrer dig de bedste forhold i alle vejrsituationer og på alle slags underlag. Den første er Auto eDrive, hvor MINI’en automatisk veksler mellem el og benzin alt efter hastighed, accelerationsbehov og batteriets strømniveau. Der er også Max eDrive, hvor du kan køre på ren el – helt uden forbrændingsmotoren. Den sidste mulighed er Save Battery til køreture, hvor du ønsker at spare på strømmen.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte MINI Countryman plug-in