MINI COOPER SE HERO 3100X1330

MINI Cooper SE

Electric. Fra 273.500 kr.

Eldrevet hele vejen

MINI Electric har sit design fra MINI 3-dørsmodellen, og man kan tydeligt mærke den ikoniske fornemmelse fra MINI. Derudover er MINI Electric en fantastisk – og hurtig – elbil, der egner sig specielt godt til bykørsel. Du får nærmest en gokartoplevelse i en MINI Electric. Der er naturligvis også fartpilot og LED lygter i din elbil, og med MINI Connected får du et lækkert infotainment system med bl.a. Apple CarPlay.

Special Resolute Edition MINI Cooper SE

Pris fra 342.245 kr.

Til sommer lander den helt nye Resolute Edition af den elektriske MINI Cooper SE. Resolute Edition betyder helt nye eksklusive designelementer, som alle er med til at give den rappe tre-dørs MINI i ’ Rebel Green’ et mere skarpt og strømlinet designsprog.

Invendigt vil du opleve en opgradering af den klassiske sporty stil, for ’Resolute’ betyder både nye eksklusive farver – og materialer. Oplevelsen bliver ikke mindre af de lækre sportssæder i Black Pearl/Light-ternet indtræk og de matchende sorte armlæn.

Farvel til krom-elementerne

Med Resolut Edition har MINI taget et klart design-standpunkt. Ved et tilvalg af de gængse eksteriørfarver, bliver det uden de traditionelle kromelementer. I stedet for krom bliver bilens detaljer nemlig udført i den eksklusive ’Resolute Bronze’, og det gælder både rammen omkring modellens lygter, om kølergrillen, om de forreste sidepaneler, håndtagene på dørene og på modellens bagklap. MINI Cooper SE kommer med 17” alufælge i ‘Electric Collection Spoke’-design.

Digital opdatering inkluderet

Den nyeste generation af MINI's operativsystem giver en mere intuitiv styring af modellens lyd, kommunikation, navigation og apps. Med ’Live Widgets’ på den 8,8” touch-skærm får man nu også mulighed for at ’swipe’ mellem menu-emnerne.

 

Opladning

Oplad din MINI Cooper SE

Oplad din MINI Cooper SE

MINI Electric kan for eksempel oplades hjemme ved dig selv med en MINI Wallbox, som sørger for den højeste sikkerhed og ydeevne. Derudover kan du også oplade din MINI Cooper elbil ved brug af et ladekabel eller ved offentlige ladestandere, som ofte er udstyret med både vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC). Og det tager ikke lang tid: En MINI Electric kan være 80% opladet på 35 minutter.

Elektriske køreture

Elektriske køreture

I en elbil som den fuldelektriske MINI får du det fulde drejningsmoment med det samme. En benzinmotor har derimod behov for at opbygge et antal omdrejninger. Bilen er en ikonisk MINI, men i stedet for forbrændingsmotoren har denne en fuldelektrisk motor og kører 234 km på en opladning frisk fra ladestanderen, eller når du tager den ud af stikket i din MINI Wallboks. Batteriet er placeret under gulvet, mellem forsæderne og under bagsæderne. Placeringen af batteriet giver et utrolig lavt tyngdepunkt, som øger stabiliteten og gør elbilen let at håndtere. 

MINI COOPER SE Gallery 2440X1373 E

Intet behov for at skifte gear

I en MINI Electric er der ligesom ved automatgear ikke behov for at koble ind og ud. Du kan med det samme accelerere og komme op i hastighed. Det betyder derfor, at bilen går fra 0-100 km/t på kun 7,3 sekunder – helt uden at skifte gear. Samtidig opsamler den fuldelektriske motor kinetisk energi ved opbremsning, der genvindes, så batteriet drænes mindre. Afslutningsvis sørger MINI Driving Assistant for ekstra sikkerhed og komfort.

Læs mere